Star Seeds transmission

 

 

 

Star Seeds Transmission Reiki

 

€10,00

Van de sterrenstelsels ontvangen we gecodeerde informatie door middel van verschillende soorten “telepathie”, helderwetendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderziendheid.

We zijn als individuele relaisstations, die in en uit stralen, gebruikmakend van het fysieke voertuig van de hersenstructuur, de hypothalamus, de pijnappelklier en de hypofyse en de Meesterklieren om de Hogere Informatie die binnenkomt te absorberen en te ontcijferen.

Met deze verantwoordelijkheid komt veel liefde en steun van de hogere rijken. We hebben het offer gebracht van het “vallen” van hoger dimensionale velden. Vaak tijd 6e, 7e, 8e of zelfs hogere dimensies, om naar deze planeet (3e dimensie) te komen op het moment van nood. Hiermee is een deel vergeten van het Grotere Zelven dat we werkelijk zijn.

Op dit moment, in het Hier en Nu, worden we opnieuw geactiveerd, herinnerd en geholpen om onze innerlijke en uiterlijke dimensionale aspecten in evenwicht te brengen. Dat we zo goed mogelijk kunnen functioneren in deze dimensie en samen de missies kunnen creëren die we eeuwen geleden in gedachten hadden.

Deze afstemming activeert de energieën van het Medicijnwiel (de levenscyclus) en helpt bij zelfontdekking, genezing en wijsheid.

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat
Taal van verschillende Stertypes

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen.