Vijf manieren om jezelf te genezen in slaap

 

 

Vijf manieren om jezelf te genezen in slaap

We kennen allemaal verschillende manieren waarop we onszelf kunnen genezen als we wakker zijn. We geven onszelf Reiki. Wij mediteren. We werken met kristallen en engelen. We brengen tijd door in de natuur. We lezen, schrijven en doen talloze dingen, die allemaal krachtige genezende effecten hebben. Maar weet je dat het mogelijk is dat er geweldige genezing plaatsvindt, zelfs als we slapen?

Onze logische geest wordt uitgeschakeld tijdens de slaap en we zijn meer open en ontvankelijk. Daarom is de slaaptoestand een vruchtbare voedingsbodem voor allerlei soorten krachtige genezingen.

Hier zijn enkele manieren waarop u uzelf tijdens de slaap kunt genezen
1. Reiki Cocoon- Voordat je in slaap valt, vraag Reiki om een ​​cocon van energie om je heen te vormen. Visualiseer dat je in deze cocon rust. Teken de symbolen van uw keuze erop. Bedoel dat deze cocon je helpt om alles te helen wat nog niet geheeld is in jou. Het kan een gezondheidsprobleem zijn, een emotioneel probleem, stress, een relatieprobleem enz. Bedank en val in slaap. Deze oefening die elke avond wordt gedaan, maakt genezing een continu proces en voegt waarde toe aan je andere genezingspraktijken. Je zult veel dingen loslaten die je niet dienen en het proces zal vrij moeiteloos aanvoelen omdat het in de slaaptoestand wordt gedaan.

2. Brieven aan de engelen-
Wanneer je je in lastige situaties bevindt, schrijf dan een brief aan de engelen waarin je je situatie beschrijft. Stort je hart uit. Vraag ze om aan je te werken terwijl je slaapt en om helderheid in je geest en vrede in je hart te brengen. Teken de Reiki-symbolen naar keuze op het papier. Leg de brief onder je kussen, bedank de engelen en val in slaap. Je krijgt helderheid en wordt wakker met een gevoel van rust.

3. Engelenkaarten – Werken met engelenkaarten is een effectieve manier om stap voor stap begeleiding voor genezing te ontvangen. Op die manier hoeven we onszelf niet gek te maken over het helen van een heel probleem en kunnen we in plaats daarvan een kleine stap tegelijk zetten. Doe regelmatig kaartlezingen voor jezelf. Leg vervolgens de ontvangen kaarten bij (of onder) je kussen. Teken de Reiki-symbolen van je keuze op het kussen en val in slaap. Je verwerkt de ontvangen begeleiding en start direct met helen. Deze oefening die regelmatig wordt gedaan, geneest veel problemen. Op een dag zul je terugkijken en getuige zijn van de helende effecten van deze praktijk.

4. Geprogrammeerde kristallen – Reinig een rozenkwartskristal. Geef er een tijdje Reiki aan. Vraag je Reiki-gidsen, aartsengelen en engelen om het kristal te programmeren met helende energie en informatie die in jouw situatie van pas kan komen. Plaats het kristal bij je in de buurt als je slaapt. Het wordt de hele nacht geprogrammeerd. Plaats de volgende nacht, voordat u naar bed gaat, het kristal op uw derde oog en absorbeer de genezing waarmee het is geprogrammeerd. Als je hiermee in slaap valt, ben je ontvankelijker en genees je sneller.

5. Directe aartsengelgenezing – De aartsengelen zijn machtige wezens die ons op magische manieren kunnen helpen genezen, op voorwaarde dat we ze volledige toestemming geven om ons te helpen. Roep, voordat je in slaap valt, de aartsengelen aan waarmee je je verbonden voelt en vraag ze om de hele nacht in je kamer aanwezig te zijn. Geef ze toestemming om aan je te werken terwijl je slaapt. Als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij fysieke genezing, kun je een beroep doen op Aartsengel Rafaël en hem vragen om aan je gezondheidsprobleem te werken en het volledig te genezen. Als je hulp nodig hebt bij angst en ongerustheid, kun je een beroep doen op Aartsengel Michaël en hem vragen hetzelfde te doen. Dit moet mogelijk meerdere nachten worden herhaald totdat u volledig genezen bent.

Experimenteer met elk van deze technieken en ook met een combinatie van technieken. U kunt de combinatie gebruiken die goed voelt voor uw situatie. Je kunt de Reiki-cocon elke avond gebruiken, zelfs als je geen grote problemen hebt om te genezen. Het kan helpen bij het opruimen van kleine negativiteiten die gedurende de dag zijn opgepikt en ook spirituele vooruitgang versnellen.

Liefde en Licht voor jou!

Artikel door Haripriya Suraj , Reiki Master