Psychic Protection Flame

 

 

 

Bescherming Vlam

Gratis, €0.00

Bij  * DNA Healing Reiki * of andere betaalde inwijding 

 

 

We worden geboren met een natuurlijke afweer tegen psychische aanvallen – een spiritueel immuunsysteem, als je wilt, dat normaal gesproken bescherming zou moeten bieden tegen gewone psychische aanvallen.

Soms is het spirituele immuunsysteem echter aangetast door een uitgebreide psychische aanval, trauma, ziekte of andere negatieve invloed op het energetische systeem. Wanneer dit gebeurt, wordt het individu erg kwetsbaar voor psychische aanvallen, veel kwetsbaarder dan normaal.

Soms valt zelfs een persoon met een sterk spiritueel immuunsysteem ten prooi aan een paranormale aanval, vooral als deze bijzonder kwaadaardig of hardnekkig is of door een grote groep wordt gepleegd.

Genezers en lichtwerkers zijn bijzonder kwetsbaar voor paranormale aanvallen omdat lichtwerkers vaak het doelwit zijn van duistere energieën. Bovendien zijn cliënten die genezing nodig hebben vaak gevuld met overmatige negatieve energie. Het is dus erg belangrijk voor iedereen in de geneeskunst om zichzelf regelmatig te beschermen.

Daarom is psychische bescherming van cruciaal belang.

De Psychic Protection Flame is ontworpen om het individu niet alleen te beschermen tegen psychische aanvallen, maar om het spirituele immuunsysteem van het individu te herstellen telkens wanneer de vlam wordt geactiveerd. Op deze manier biedt de Psychic Protection Flame onmiddellijke verlichting van huidige psychische aanvallen en langdurige bescherming dankzij de versterking van het spirituele immuunsysteem.

 

Wat ontvang je:
Een handleiding voor zelfafstemming