Maanwater maken met Reiki

 

 

 

 

Maanwater

Artikel door Rinku Patel

 

Hallo lieve mensen. hier ben ik,  met een maanritueel. Ik weet dat ik om de twee weken verschillende rituelen bedenk voor volle maan en nieuwe maan, dus ik verzoek al mijn lezers om niet in de war te raken met te veel rituelen. Ik geef alleen informatie en begeleiding aan mijn lezers over verschillende rituelen. Je houdt je alleen aan de rituelen waarmee je resoneert. Je hoeft niet alle rituelen uit te voeren.

Zoals we allemaal weten, is de nieuwe maan voor de manifestatie van nieuwe dingen, het planten van nieuwe zaden en het starten van nieuwe projecten, terwijl de volle maan voor genezing, bescherming, het uitbannen van het kwaad en het vrijgeven is. Hier is de methode om voordeel te halen uit maanenergie voorbij dit manifesterende en loslatende concept.

Maanwater maken
Neem een ​​kan en vul deze met gedestilleerd of bronwater. Zet de kan ergens buiten zodat direct maanlicht op de kan valt. Als het niet mogelijk is, kun je hem gewoon op je balkon plaatsen.

Roep Aartsengel Haniel en Maangodin aan om je kruik en water te zegenen. Verbind de kruik met maanenergie met Hon Sha Ze Sho Nen .

Neem seleniet, carneool, maansteen en helder kwartskristal. Reinig en programmeer om onzuiverheden rond de pot te verwijderen en water te reinigen. Plaats carneool en helder kwarts in de kan. Zet seleniet en maansteen rond de kan. Zet seleniet nooit in water, het zal verdwijnen. (Sla deze stap over als je deze kristallen niet hebt)

Teken Reiki- symbolen op de handpalm en houd de kan vast, laad hem op met Reiki-energie met de bedoeling om het water vrij te maken van alle onzuiverheden en doordrenkt met Reiki-energie om het te zuiveren.

Laat de kan gewoon een nachtje buiten staan ​​en je maanwater is klaar.