Zelf Afstemming: Straal van Engel Zadkiel

 

 

Zelf Afstemming: Amethist Straal van Engel Zadkiel

 

 

Aartsengel Zadkiel’s Amethist Straal van Overvloed

GRATIS ZELFAFSTEMMING € 0.00

Alleen bij betaalde inwijding

 

Aartsengel Zadkiel’s Amethist Straal van Overvloed

De energieën van deze zelfafstemming stemmen je af op Aartsengel Zadkiel en zijn Amethist Straal van Overvloed.
De energieën verbinden je met Aartsengel Zadkiel voor overvloed, welvaart, succes en harmonie op alle gebieden van je leven.

De energie van Zadkiel is ongelooflijk opbeurend, verhelderend en inspirerend. Hij kan worden opgeroepen om fysiek, emotioneel en spiritueel harmonie te brengen, om je te helpen je opnieuw te verbinden met je zielsdoel.

Zadkiel kan worden opgeroepen om je te harmoniseren met de energie van overvloed, en je in de stroom van geluk en voorspoed te brengen voor alle positieve dingen in je leven; gezondheid rijkdom,vrienden, relaties, vreugde, geluk, succes, enz. Zadkiel inspireert ware overvloed, niet alleen van financieel gewin, maar in alle aspecten van ons leven. Zadkiel is verbonden met de natuur en de overvloed van de aarde.

Aartsengel Zadkiel kan je helpen alle negativiteit los te laten die je vasthoudt rond overvloed, waardoor de stroom van overvloedige energie naar je toe komt, hij kan je helpen je mindset te veranderen van gebrek naar overvloed, je herinneren aan je plaats in dit overvloedige universum waar alles binnen ons bereik is.

Aartsengel Zadkiel’s rol is om de mensheid te helpen in alle zaken van overvloed, om succes te brengen voor al onze inspanningen. Hij zal hoop brengen en je geest verheffen, je overladen met zijn amethiststraal van overvloed en licht.

 

Je ontvangt alleen een handleiding