Communicatie met overleden dierbaren: Reiki & Aartsengel Azrael

 

 

Communicatie met overleden dierbaren: Reiki & Aartsengel Azrael

Aartsengel Azrael staat bekend als “De engel des doods”. Hij helpt zielen comfortabel over te steken naar de andere kant. Hij helpt deze zielen ook om te communiceren met naasten en dierbaren op aarde. Mensen die in leven zijn, kunnen ook zijn hulp gebruiken om communicatie tot stand te brengen met de zielen van hun overleden dierbaren.

Als Reiki-beoefenaars hebben we het extra voordeel dat we Reiki gebruiken samen met de hulp van Aartsengel Azrael. Reiki-energie die zacht en liefdevol is, creëert een veilige en vredige ruimte voor zielscommunicatie.

Dit soort communicatie mag alleen worden gedaan om dingen uit te drukken die ons zouden helpen en ook de zielen van onze dierbaren zouden helpen. Positieve en vriendelijke woorden die niet werden uitgesproken toen de persoon nog leefde, kunnen zeker worden geuit. Vergeving vragen voor alle pijn die we hen hebben aangedaan en onze liefde sturen is ook prima.

Kortom, elke boodschap die uit het hart komt, is goed. Liefde is de sleutel.

Als wat je wilt overbrengen niet uit een plaats van liefde komt (dat wil zeggen, het komt uit het ego), druk het dan niet uit. Je intuïtie zal je leiden.

Hier is een korte schets van het proces-
Houd een stuk papier en een pen bij je.
Ga op een rustige plek zitten waar je ongestoord wordt gelaten.
Je kunt rustgevende muziek spelen en ook een kaarsje aansteken als dat helpt.
Haal een paar keer diep adem en kom in een meditatieve staat.

Visualiseer dat de kamer wordt overspoeld met Reiki. Je kunt ook alle symbolen tekenen waarnaar je in de lucht wordt geleid.

Breng je bewustzijn naar je hart. Je kunt je handpalm op het hart leggen om er verbinding mee te maken. Welke liefdesboodschap wil je hart naar de ziel van je geliefde sturen? Begin met het schrijven van het bericht op het stuk papier. Houd je woorden positief en liefdevol.

Geef Reiki aan dit stuk papier. Dit zal het element liefde in je boodschap versterken.
Roep Aartsengel Azrael aan. Als je werkt met stapels engelenkaarten, kies dan een willekeurige kaart van Aartsengel Azrael uit de stapel om met hem te verbinden. Als je wilt, kun je de kaart ook bij je papiertje leggen. Vraag hem om dit bericht naar je geliefde te brengen.

Je kunt Azrael ook vragen om een ​​bericht van je geliefde terug te brengen.
Spreek je dankbaarheid uit aan de aartsengel voor zijn hulp.
Berg het papiertje op een veilige plaats op.

Let daarna op eventuele berichten die je van de andere kant ontvangt. Deze berichten kunnen in de vorm van gevoelens komen – Je kunt een diep gevoel van vrede voelen of u kunt een golf van liefde voelen. Ongenezen gevoelens die je mogelijk hebt gehad over je vroegere relatie met deze persoon, worden plotseling genezen.

Je kunt ook berichten ontvangen in de vorm van woorden die u ergens leest of als liedjes die op de radio of televisie worden afgespeeld. Het kan ook zijn in de vorm van bezoek van bepaalde dieren of vogels. Ieders ervaring is uniek. Je zult weten dat het een bericht voor jou is wanneer je het ontvangt.

Analyseer de boodschap niet door je logische geest toe te staan. Vertrouw op je gevoel en accepteer de boodschap die je krijgt.
Zodra je je bericht hebt ontvangen, gooi je het papier weg door het te verbranden of te begraven.
Weg naar de hemel

Deze techniek is vooral handig wanneer we liefde en vergeving willen uiten aan onze overleden dierbaren. Als mensen leven, beschouwen we ze soms als vanzelfsprekend. We kunnen ons ook alleen richten op de negatieve aspecten van hun persoonlijkheid. En wanneer de persoon er niet meer is, beseffen we hun waarde en erkennen we ook hun positieve eigenschappen. Dit heeft de neiging gevoelens van verdriet en schuld in ons naar boven te brengen. Maar verdrietig of schuldig voelen helpt niemand. Terwijl we spiritueel groeien, is het belangrijk om onszelf er constant aan te herinneren dat de kern van ons wezen pure liefde is.

Alles wat geen liefde is, is niet wie we zijn. Vanwege onze identificatie met het ego maken we allemaal wel eens een fout. Dus als je je verdrietig of schuldig voelt over iets dat je wel of niet hebt gedaan (of iets wat je wel of niet hebt gezegd) toen een geliefde bij je was, is het nog niet te laat. Het is zelfs nu mogelijk om je gevoelens te uiten. Wees gerust dat de kracht van liefde alles zal genezen dat in alle ruimte en tijd ongenezen is en de stroom van liefde in je relatie zal herstellen.

Artikel door Haripriya Suraj , Reiki Master