De 13de Munay Ki (De Rite of te womb)

 

 

The 13th Munay Ki (De Rite of te womb)

 

€ 15,00

 

 

De Rite of the Womb, de Baarmoeder-rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki inwijding genoemd. Deze rite van de Munay Ki staat los van andere Munay Ki initiaties. Daardoor kan je de Rite los daarvan ontvangen. Het getal 13, staat voor de 13 manen, een (menstruatie)cyclus van een jaar.

 

 

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

 

Wil jij oude pijn en angst loslaten om weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent? Vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Wil jij het oude loslaten en het nieuwe manifesteren?

Dan is deze inwijding zeker iets voor jou!

 

Deze inwijding is ook voor:

Vrouwen met een kinderwens
Vrouwen die ongewenst kinderloos zijn
Vrouwen die een kind hebben gebaard
Vrouwen met een aandoening aan de baarmoeder
Vrouwen zonder baarmoeder
Vrouwen in de overgang
Vrouwen die seksueel misbruikt zijn

De 13de rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk {bewust of onbewust} pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is.

Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. Deze rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening…een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze inwijding staat volledig los van de andere 9 inwijdingen van de Munay-Ki, maar kan een prachtige aanvulling zijn op de 9 Riten

Wat ontvang je:
Een uitgebreide manual
Een eenmalige inwijding
Een certificaat

En je kunt deze prachtige energie doorgeven aan anderen.