Aura problemen

 

 

 

AURA

Ons lichtlichaam is de meest essentiële laag van ons wezen en het heeft een direct effect op al onze andere menselijke lagen. Daarom, als onze energie uit alignment raakt, kan dit uiteindelijk leiden tot fysieke, mentale en/of emotionele onevenwichtigheden. Daarom is energiehealing net zo belangrijk als andere vormen van traditionele healing.

 

 

*Het volgende is een korte beschrijving van veelvoorkomende aura problemen

*Spirituele Intrusies*
– Intrusies zitten vast, ongewenste of niet helpende energieën en/of emoties die gevangen kunnen raken in het energieveld. Net zoals ons fysieke lichaam een infectie, een virus of een splinter kan krijgen, kan ons energielichaam ook onbewust dingen aantrekken die ons schade kunnen berokkenen.

*Zwakke Buiten Aura* –
Er is een laag rond het buitenste deel van onze aura die fungeert als een beschermende omhulsel of barrière voor krachten van buitenaf. Deze muur helpt om onze vitale essentie binnen ons energieveld te houden en tegelijkertijd ingrijpende energie te voorkomen. Het is echter mogelijk dat de buitenste aurische muur zwak of verminderd lijkt, wat veel problemen kan veroorzaken zoals spirituele en psychische aanvallen of het onvermogen om duidelijke grenzen met anderen te communiceren.

* Bewolkte of modderige Aura*
– Dit soort zaken worden vaak gepaard met mensen die zich vast voelen of stagneren op bepaalde gebieden van hun leven of alsof ze niet “verder kunnen” vanuit bepaalde ervaringen.

*Gaten, scheuren en tranen*
– Net zoals ons fysieke lichaam beschadigd kan raken, kan ons energielichaam ook. Als dit gebeurt, melden cliënten vaak dat ze het gevoel hebben dat hun energie uit ze wordt uitgeput of leeggezogen. Wanneer we scheuren in onze aura hebben, creëert dit de perfecte omgeving voor onze vitale essentie of levenskrachtsenergie om uit ons te lekken. Mensen met gaten hebben ook de neiging om “te veel” van zichzelf aan anderen te geven. Daarnaast maken aura-puncties het makkelijker voor negatieve energieën en aanhangsels om hun weg naar binnen te vinden.

*Donkere Aura*
– Mensen die depressief, boos, bang of angstig zijn, laten vaak een energieveld zien dat helderheid en/of kleuren mist.

*Ongebalanceerde of stagnante energie*
– Een gezonde aura heeft een gelijkmatige verspreiding van licht overal. Het is echter gebruikelijk dat energie vastzit in bepaalde gebieden waardoor blokkades ontstaan die een gelijkmatige stroom van energie voorkomen.

*Koorden en ongezonde bevestigingen*
– Het is mogelijk dat de aura energetische haken, etherische tentakels of kunstmatige implantaten bevat. Soms worden deze daar geplaatst door negatieve entiteiten of zelfs mensen die ons willen beheersen of manipuleren. We kunnen ook instemmen met dit soort haken door over een bepaalde tijd verslavend of obsessief gedrag te verrichten. Misbruikbare, behoeftige of ongezonde relaties kunnen ook hechtingskoorden creëren die een onbalans van negatieve energiestroom creëren.

*Energetische puin en stof*
– Het is gemakkelijk te begrijpen aan een voorbeeld van een aquarium gevuld met water en zand. Het zand zal op de bodem van de tank slapen totdat er iets of iemand binnenkomt en de tank verstoort door het water op te roeren. Het zand zal zich in elkaar steken en ervoor zorgen dat het schone water vies of stoffig lijkt. Hetzelfde kan gebeuren met delen of heel ons energieveld, vooral wanneer een gebeurtenis een onverhelde wond veroorzaakt. Dagelijkse energieopruimingspraktijken zijn belangrijk om je energieveld zo schoon mogelijk te houden en onnodige puin te verwijderen.

*Entanglement of diefstal*
– Dit gebeurt wanneer iemand probeert de vitale energie van een ander te ontnemen. We kunnen dit soort mensen zien als “energievampieren” die vaak gevoelens van jaloezie, afgunst of oordeel tegenover ons hebben. Dit kan ook gebeuren wanneer we iemand anders aanbidden of verafgoden of te afhankelijk worden van een ander om ons te vervullen. Of we nu slachtoffer of dader zijn van energiediefstal, het kan zich vaak manifesteren als een gevoel van gebrek, onvolledigheid of uitlokking.