Akasha Records inwijding

 

 

Akasha Records
Het concept van de Akasha Records is bedoeld voor elke spirituele traditie op de planeet. In de Bijbel, is er sprake van het Boek van het Leven.
 
Akasha records worden ook wel aangeduid als de kosmische gedachte of universele gedachte, evenals het oog van God en het Woord van God.
 
Verwijzingen naar de Akasha Records, of de eeuwige Boek van Leven, dateren uit de oudheid. Verwijzingen in het Oude Testament en daarna geven ons het gevoel dat er sprake is van een collectieve opslagplaats van de kennis die is geschreven betreffende de structuur van de werkelijkheid.
 
De energie die de informatie in de Akasha Records bevat heet Akasha, dat is een Sanskriet term voor “primaire stof.” Dit is de energie die alles is in het heelal. Het is de energie van liefde.
 
In de Hindoe mystiek wordt verteld dat Akasha  het primaire beginsel van de natuur is,  waar de andere vier natuurlijke principes van vuur, lucht, aarde en water, zijn gemaakt.
Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energieke registratie achter van elke ziel en elke creatie.
.
Het woord, Akasha, is afgeleid van twee oude Tibetaanse of Noord-Indiase woorden. “Aka” betekent ruimte-, opslag-plaats, of de opslagplaats, en “Sa” betekent hemel, verborgen of geheim. Een eenvoudige vertaling van “Akasha” is “een onzichtbare ruimte of opslagplaats.
 
Wie heeft toegang tot de Akasha Records?
Net zoals we verschillende vormen van fysieke bibliotheken hebben, zoals de wet bibliotheken en medische bibliotheken, zijn er verschillende etherische bibliotheken in de Akasha Records. Ieder mens, dier, groep, organisatie, evenement, en plaats op de Aarde heeft een unieke Akasha Record.
 
Door het goddelijke geboorterecht, we hebben het vermogen om toegang te krijgen tot onze eigen persoonlijke Akasha Records en tot de records van elke groep waarvan we deel uit maken.
 
Elk wezen op de planeet kan toegang krijgen tot die gebieden van de Akasha Records waarin hun ziel een rol speelt. Niemand anders kan toegang krijgen tot onze persoonlijke Akasha Records zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
Akasha records worden beschermd door spirituele wezens, die worden aangeduid als de gidsen, de bewaarders of wachters van het Akasha Records. Deze geestelijke wachters helpen ons om toegang te krijgen tot onze Akasha Records, en zij vormen een sterke energetische bescherming voor de daarin
opgenomen informatie.
Voor deze prachtige eenmalige inwijding tot de Records van de Ziel, vraag ik €20,00 inclusief Manual en certificaat