Ahara Reiki

 

 

 

Ahara Reiki

 

€20,00

€10,00

 

Ahara Reiki Egyptische energetische genezing

De grondlegger van Ahara Reiki is Elizabeth “Midnightowl” Hibel. Ahara Reiki is een oude Egyptische energie die voornamelijk verbonden is met Godinnen Isis en Bast. De 4 symbolen zijn heel eenvoudig in gebruik.

 

 

Ahara Reiki heeft 4 symbolen.
Ahara, Isis, Akru en Tet.

 

Ahara-symbool is het hoofd en meestersymbool . Het kan vooral worden gebruikt als je een snelle reiniging en genezing nodig hebt. Het is erg krachtig en kan ook met andere symbolen worden gebruikt.

Isis is voor reiniging en energie. De eigenschappen van deze symbolen zijn sterk afhankelijk van de manier waarop het is getekend. Door het symbool van onder naar boven te tekenen, worden negatieve energieën verwijderd en teruggebracht naar de bron waar het zal worden omgezet in positief licht. Door het symbool van boven naar beneden te tekenen, komt Levenskracht-energie binnen en verspreidt het zich in het lichaam van de cliënt waar dit het meest nodig is.

Akru wordt gebruikt voor zowel hands-on als genezing op afstand. Het Akru symbool voor alle vormen van healing en het Têt symbool voor alle inzichten.

Tet symboliseert eenheid. Het herinnert ons eraan dat we allemaal één zijn en dat er geen scheiding is. Dit symbool kan op alles worden gebruikt: ruimte, lichaam en ziel. Het Tet symbool is ook geschikt voor alle inzichten

 

Het systeem is vooral gericht op genezing, zuivering en het versterken van energie. Doordat ongewenste negatieve energie wordt weggewerkt en positieve universele energie wordt toegevoegd is het heel geschikt voor het reinigen van ruimtes en aura’s.

Het is zowel bij afstands- als hands-on healingen bruikbaar.

Het systeem kent 1 inwijding.