De 4 Heilige Aartsengelen afstemming

 

 

 

Wat zijn de aartsengelen?

 

10,00

 

Aartsengel - WikipediaDe aartsengelen zijn Grote Wezens van licht en liefde. Zij zijn emanaties van God, onze spirituele broers en zussen. Ze volgen een andere evolutielijn en ze bezitten al totale liefde, totale wijsheid en totale macht. Ze zijn bewust één met God / Bron en alles wat dat is. Ze creëren de werelden en werkelijkheid en alles in het bestaan. Zij helpen mensen wanneer mensen contact met hen opnemen. Ze kunnen genezen aanbieden voor alles maar ze verstoren nooit karma en onze vrije wil.

Zij kunnen zowel een persoon als een onpersoonlijke wezens zijn. Er zijn oneindige aantallen Engelen en Aartsengelen en zij kunnen een menselijke vorm aannemen voor ons eigen begrip en gemeenschap. Ze Zijn Gods openbaring. Dus zij zijn liefde, licht en spirit. Ze kunnen helpen met elk probleem op elk moment en in alle omstandigheden zolang als we ze dat laten doen en het ze vragen met onze hele geest en macht en hart. Je kunt je aartsengelen voorstellen als gouden stralen van de Ultieme Spirituele Zon.

 

De 4 Heilige Aartsengelachtige afstemmingen helpen je met…

Engelachtig Werk, Engelachtige Healing, Engelachtig channelen, Engelachtige communicatie

Contact opnemen met de Engelen en de Aartsengelen

Meer licht, levenskracht en liefde houden in ons energie systeem, lichaam, geest, cellen en DNA

Versterkt Meditatie en Visualisatie

Versterking van genezende energie en iemands helende kracht

Verhoogt de weg naar Verlichting en helpt het zelf één te worden alles dat is / God / de Bron

Brengt veel zegeningen en positieve energieën, bescherming, begeleiding, licht, vreugde, vrede en liefde in je lichaam, geest, geest en dagelijks leven!

 

Wat ontvang je..

Eenmalige afstemming

Nederlandstalige handleiding

Certificaat