Triple Warmer Meridian Care

 

 

Triple Warmer Meridian Care

€20,00

Founder: Mariah Windsong

 

Als je altijd moe bent en moeite hebt met ontspannen en mediteren, dan kan het zijn dat je drievoudige verwarmer meridiaan overactief is.

Voel je een druk in je voorhoofd, dan kan dit betekenen dat de drievoudige verwarmer meridiaan geblokkeerd is.

Problemen met de waterhuishouding in het lichaam kan worden verlicht door middel van regelmatig gebruik van de Triple Warmer Meridian Care.

 

Triple-Warmer-Meridiaan

De drievoudige verwarmer meridiaan begint bij de nagelriem van de ringvinger en loopt vervolgens langs de buitenzijde van de arm, over de schouders, langs de hals, achter het oor langs naar het begin van de wenkbrauwen.

Het heeft geen bijbehorend orgaan, maar zijn functies beïnvloeden alle 11 andere meridianen. De drievoudige verwarmer functioneert als thermostaat en past onze lichaamstemperatuur aan als de temperatuur buiten verandert. Geeft een psychisch en fysiek evenwicht. Bij blokkades ontstaan klier- en hormoonstoornissen, weergevoeligheid, oorsuizingen, gevoeligheid voor infecties en vermoeidheid. Hij is ook betrokken bij schouderproblemen en tennisellebogen. Op emotioneel gebied depressie, problemen met innerlijke balans en nonchalance.

Als de drievoudige verwarmer meridiaan in evenwicht is voelen we ons veilig. We zijn in staat om veranderingen in ons leven aan te brengen en negatieve gewoontes en patronen te doorbreken. We kunnen omgaan het alle facetten van het leven die ons worden aangeboden.

Bij te weinig energie in de drievoudige verwarmer meridiaan worden we apathisch en depressief.

 

Enige symptomen van een overactieve drievoudige verwarmer kunnen zijn:

 *Problemen met immuunsysteem
 *Problemen met de spijsvertering
 *Auto-immuunziekten
 *Voedingsmiddelen, chemische en ecologische allergieën
 *Problemen met het gewicht
 *Nierproblemen en vasthouden van vocht
 *Chronische vermoeidheid
 *Slaapproblemen
 *Stemmingswisselingen
 *Versterkte PMS-klachten

Triple Warmer Meridian Care bevat meerdere energie functies zoals; een Triple Warmer Meridian Activering en een Triple Warmer Meridian Flush. Deze helpen bij het regelen van de energiestroom in deze belangrijke meridiaan.

De Triple Warmer Meridian Care bestaat uit 2 inwijdingen.

De eerste inwijding stemt je o.a. af op de mogelijkheid om de meridiaan te activeren en te balanceren. De tweede inwijding stemt je o.a. af op de mogelijkheid om de opgebouwde energie in de meridiaan te gebruiken voor manifestaties in jouw leven.

Wil je in Triple Meridian Care worden ingewijd, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Engelstalige en een Nederlandstalige handleiding, een certificaat via de email.