Een gezonde tweelingvlamrelatie vereist deze 4 elementen

 

 

Een gezonde tweelingvlamrelatie vereist deze 4 elementen

 

Tweelingvlammen hebben een onmiddellijke, instinctieve en onmiskenbaar intense band. Zodra ze elkaar ontmoeten, krijgen ze een overweldigend en vertrouwd gevoel van “thuis”, alsof ze elkaar al kenden. Ze weten allebei intuïtief dat ze om een ​​belangrijke reden bij elkaar zijn gebracht en dat ze een belangrijke rol te spelen hebben in het leven van de ander.

Over het algemeen zijn ze echter allebei verbaasd over hoe de energieverbinding zo krachtig, magnetisch en zo snel sterk is, vooral tijdens de vroege stadia van de verbinding, wanneer er vaak een duw- en trekdynamiek is die drama, chaos en verwarring veroorzaakt.
Potentieel kunnen relaties met tweelingzielen de meest liefdevolle en transformerende ervaringen zijn, maar helaas zijn ze in het begin vaak gevuld met turbulentie, trauma en pijn.

In de beginfase is het bekend dat tweelingvlammen elkaar onvermoeibaar testen en uitdagen in een egoïstische machtsstrijd om controle en evenwicht in hun leven te bereiken en te behouden. Een deel van de bijeenkomst is echter een gelegenheid om het ego en het verlangen naar controle te breken.

Hoewel tweelingvlammen een unieke, diepe verbinding hebben, zijn ze vaak fysiek gescheiden. De reden is dat als hun energie uit balans is, ze het moeilijk zullen vinden om hun energieën harmonieus samen te voegen.
Helaas, totdat de tweelingvlammen balans vinden in hun gemeenschappelijke energie, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze zich zullen verenigen en een vredige en vervullende relatie zullen onderhouden.
Een tweelingvlamrelatie is een superieure roeping, en om gezond te zijn en te functioneren, moeten vier hoofdelementen worden gevoed en in evenwicht worden gebracht:

1. EMOTIONELE CONNECTIE:
Wanneer de tweelingvlammen elkaar ontmoeten, gaat hun hartcentrum open en voelen ze zich gedwongen om dieper en harder lief te hebben dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Het hart is het centrum van gedachten, gevoelens en kennis van een mens, en genereert energie die ons in staat stelt via telepathie te communiceren met degenen met wie we een band van onvoorwaardelijke liefde delen.

Onderzoek aan het Heartmath Institute heeft aangetoond dat de elektrische component van het hart ongeveer 60 keer meer amplitude heeft dan de hersenen. Bovendien is het magnetische veld van het hart ongeveer 100 keer sterker dan dat van de hersenen en kan het op enkele meters afstand worden gedetecteerd.

Daarom is het, eenmaal afgestemd op het hartcentrum, voor tweelingzielen mogelijk om telepathisch troostende en warme verzekeringen te ontvangen dat liefde en verbinding wederzijds en authentiek zijn. Deze communicatie wekt het geloof op dat nodig is om je aan de verbinding te kunnen onderwerpen en geduldig te wachten tot het noodzakelijke zielswerk voltooid is, zodat de energieën harmonieus kunnen mengen.

Heartmath’s onderzoek ondersteunt deze theorie omdat ze hebben ontdekt dat de hersengolven van een moeder synchroniseren met de hartslag van haar baby wanneer ze in nauw contact zijn. Een moeder kan gevoeliger worden voor de subtiele informatie die afkomstig is van de elektromagnetische trillingen van haar kind, wat wetenschappelijk bewijst dat er een uitwisseling van energie is van de ene mens naar de andere.

Tweelingvlammen zijn energetische spiegels en wanneer ze in contact komen, weerspiegelen ze elkaars gebreken, fouten en onzekerheden. Hoewel dit klinkt als een negatief aspect van de dynamiek, is het buitengewoon positief. Om evenwicht te vinden, is het essentieel om te weten waar de onopgeloste problemen en de niet-genezen wonden liggen.
Tweelingvlammen wekken verborgen emoties op die in het verleden niet werden herkend, geaccepteerd of geliefd. Ze benadrukken onze donkere kanten zodat de tweelingvlammen vergeving en begrip kunnen vinden, en leren zichzelf en anderen lief te hebben zonder angst, zonder voorwaarden en zonder grenzen.

Wanneer deze mensen elkaar ontmoeten, is het normaal dat ze ogenblikkelijk in diepe en onvoorwaardelijke liefde vallen. Telkens wanneer ze denken of in contact zijn met hun tweelingbroer, komt er een euforisch en aanhankelijk gevoel in golven om een ​​voorproefje te geven van de sensaties die permanent zullen worden gevoeld wanneer ze leren zichzelf lief te hebben en volledig te accepteren.

Het is essentieel dat ze de eigenschappen en trends ontdekken waardoor ze zich schamen en dat ze leren zichzelf te accepteren en manieren te vinden om negatief te reageren als ze zich ongemakkelijk, geprovoceerd of getriggerd voelen.

De emotionele connectie van de tweelingvlammen vereist dat elke tweeling hun hart opent met moed en kwetsbaarheid, terwijl ze het risico lopen om afgewezen of gewond te worden tijdens het proces. Als beide daartoe in staat zijn, worden ze beloond met de ervaring van de hoogste en puurste vorm van liefde.

2. MENTALE CONNECTIE:
Er is een sterke mentale verbinding tussen de tweelingvlammen, zodat het gesprek nooit eindigt wanneer ze in contact zijn. Ze zijn zo geïntrigeerd door elkaar dat ze de enige twee levende mensen op aarde lijken te zijn.

Tijd en ruimte verdwijnen en het enige dat overblijft is een elektrisch geladen en adembenemende ambiance die snel en gemakkelijk verslavend kan worden. Het brein is gestimuleerd, alert en nieuwsgierig en ziet de ander als een magisch en mysterieus wezen dat hem bijzondere aandacht laat schenken aan elke nuance die tot uitdrukking komt.
Tweelingvlammen delen over het algemeen vergelijkbare overtuigingen, mores, waarden, interesses en levensdoelen. Hoewel ze misschien tegenovergesteld lijken, vullen ze elkaar aan en openen ze het bewustzijn en de perceptie van de ander om een ​​evenwicht te bereiken.

Ze hebben vaak vergelijkbare hobby’s en interesses en voelen zich gepassioneerd door dezelfde sociale oorzaken of problemen. Ze kunnen ontdekken dat ze bepaalde talenten en vaardigheden hebben die, wanneer ze worden gecombineerd, helpen de missie te volbrengen die ze op aarde moeten volbrengen.
Wanneer de tweelingzielen zich verbinden, worden hun capaciteiten versterkt en verbeterd, waardoor ze het vertrouwen krijgen om doelen te bereiken waar ze voorheen alleen maar van hadden gedroomd. Om de vereniging van de tweelingvlam te realiseren, is het belangrijk om wederzijds mentaal stimulerend te zijn, wat het resultaat is van een werkelijke wederzijdse interesse en het in stand houden van een voedende en bevredigende vriendschap.

3. FYSIEKE VERBINDING:
Een gezonde tweelingvlamrelatie vereist deze 4 elementen (2)Wanneer de tweelingzielen elkaar persoonlijk ontmoeten, is er een intense fysieke en chemische aantrekkingskracht, waardoor Kundalini-energie vrijkomt en de energie wordt opgewekt die is opgeslagen aan de basis van de ruggengraat.
De energiestroom van de Kundalini versnelt de spirituele groei en dwingt de twee partners tot een persoonlijke en diepe reis in de ziel waar ze verschillende aspecten van zichzelf en hun leven als geheel in vraag stellen. Ze gaan opeens op een nieuwe manier naar zichzelf kijken.

Het besef van hun tekortkomingen en fouten is wat tweelingzielen vaak uit elkaar houdt terwijl ze zich richten op het genezen van emotionele wonden en het doorbreken van cycli van disfunctioneel gedrag. Het kan enkele jaren duren voordat de twee tweelingen het zielenwerk hebben voltooid dat zij nodig achten om een ​​permanente vereniging tot stand te brengen.
Tijdens de eerste ontmoeting is er een onverklaarbare en krachtige fysieke aantrekkingskracht. De versmelting van de twee energievelden lijkt surrealistisch en bovennatuurlijk omdat het de eerste keer is dat een van de twee in het gezelschap is van iemand met dezelfde unieke energiesignatuur.

Beiden stralen energie uit op dezelfde frequentie, dus de energie voelt harmonieus aan en er is een diep gevoel van spirituele eenheid. Een fysieke verbinding is niet alleen gebaseerd op seksuele aantrekkingskracht, maar het heeft ook betrekking op hoe de energieën voelen wanneer de tweelingzielen in nauw contact zijn.

Wanneer er echter seksueel contact is, communiceren de twee zielen op een primair instinctieve manier met hun lichaam. Alleen aangetrokken worden tot iemands fysieke eigenschappen zal niet voldoen aan de fysieke verbindingsvereisten voor een dubbele vlamvereniging. De fysieke aanwezigheid van de ander zal blij zijn, of de ogen nu open of gesloten zijn.

4. SPIRITUELE VERBINDING:
Een dubbele vlamverbinding is een zeldzame en heilige gebeurtenis. Zodra de tweeling elkaar ontmoet hebben, gaan ze op een wilde en explosieve reis om de geheimen van onvoorwaardelijke liefde te ontrafelen.
Door de dynamiek evolueren de twee mensen veel sneller dan voor hun ontmoeting. Vaak is de relatie turbulent met veel ups en downs, maar in elke fase zijn er zielenlessen die kracht geven en kennis en wijsheid verschaffen als de tweelingziel openstaat om te leren.

De tweelingvlammen werken zowel afzonderlijk als samen om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn en om de groei van de ziel van de ander te ondersteunen. Ze helen teder en met mededogen emotionele wonden uit het verleden zonder oordeel of hiërarchie in de dynamiek.
Een van de meest bepalende tekenen dat de tweelingvlammen spiritueel verbonden zijn, is het aangeboren vermogen om de emoties en gevoelens van de andere persoon te voelen en misschien zelfs om elkaars denkpatronen op te pikken. Ze lezen moeiteloos elkaars gemoedstoestand, of dat nu in dezelfde kamer is of duizenden kilometers uit elkaar.

Tweelingvlammen gaan vaak door een periode van scheiding en hoewel het buitengewoon pijnlijk en frustrerend kan zijn, is het essentieel voor genezing. Pas als ze een pijnlijke leegte voelen alsof ze een deel van zichzelf missen, beginnen ze echt de emotionele wonden te genezen, waardoor ze zich niet heel voelen.

Afscheiding is een illusie. Alles is verbonden door energie, en tweelingzielen zijn verbonden en delen een band en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, of ze nu in direct contact staan ​​of niet. Tweelingvlammen moeten eerst volledige individualiteit voelen voordat ze zich volledig samen kunnen voelen.

Ze zullen geen harmonie vinden in een relatie van afhankelijkheid of controle. Tweelingzielrelaties leren onvoorwaardelijke liefde en acceptatie en hoe je deze dingen kunt belichamen voordat je ze volledig aan een ander kunt aanbieden. Ze dwingen hun tweeling tot overgave en laten onrealistische verwachtingen of eisen los.

Tweelingzielen verenigen zich wanneer ze emotionele, mentale, fysieke en spirituele obstakels op het ego hebben losgelaten en gekruist die hen verhinderen een energiebalans te bereiken die hun ziel magnetiseert zodat ze harmonieus op dezelfde frequentie trillen.

Een tweelingvlamrelatie is anders dan een soulmate of elk ander type relatie. Het is het enige type relatie dat vereist dat de twee mensen emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel klaar zijn voordat een consistente alchemistische vereniging kan worden ervaren.