Diamant vanSeraphim Engel Zapharel

 

 

 

 

The Diamond Attunement of Seraph Engel Zapharel

door Stephen Lovering
EUR 10,00


Engelenenergieën straalden van buiten ons universum en rangschikten zichzelf in verschillende lagen.

De hoogste energielaag staat bekend als de serafijnen.

Hieracy of Angels Aartsengelen zijn een divisie van engelachtige wezens en waken over en zorgen voor het menselijk ras.

Er zijn 9 niveaus binnen de engelenhiërachie, beginnend met de serafijn die het hoogste niveau is dat het dichtst bij de bron ligt, tot en met engelen die het dichtst bij de mens staan.

De serafijnen die wezens van puur licht zijn, bevinden zich het niveau dat het dichtst bij de bron ligt en worden beschouwd als de engelen van puur licht, liefde en vuur.

Een individueel lid van deze groep wordt een serafijn genoemd.

De Seraphim is het hoogste niveau en tot deze groep behoort Seraph Engel Zapharel. Serafijnen vertegenwoordigen de hoogste vormen van liefde en vreugde en zijn niet zo serieus en gereguleerd als we denken. Serafijnen hebben een groot gevoel voor humor en hebben veel plezier in alles wat ze doen. Van serafijnen wordt soms gezegd dat ze drie paar vleugels hebben – het ene paar hun bedekkende gezicht, het andere hun voeten en het andere paar om te vliegen.

De diamant is een symbool van puurheid met een schitterend en puur wit licht. De Diamant kan helpen om volledigheid en heelheid in uw leven te brengen en is gebrand jou op vele manieren bij te staan. Gedurende vele jaren symboliseert de diamant rijkdom en status in het leven en is het een van de stenen van overvloed en manifestatie – hoe groter de diamant, de rijkdom aan bramen die het zogenaamd vertegenwoordigt. De diamant is een steen die niet hoeft te worden opgeladen, dus zodra je deze afstemming hebt ontvangen, ben je voor het leven verbonden met Seraph Zapharel en zijn diamant. U hoeft er niet opnieuw op afgestemd te worden. ~

De Diamond is een versterker van energie en kan helpen bij het verwijderen van negativiteit en angst uit een persoon of situatie. Het is ook nuttig voor het repareren van gaatjes die in uw aura kunnen verschijnen en die de aura opladen en activeren. Als je enige negativiteit aan je aura hebt die je ervan weerhoudt om op je spirituele pad te gaan, kan de Diamant helpen om deze negativiteit los te laten en te vervangen door een nieuwe, verfrissende energie die je in staat stelt voorwaarts te gaan met een hernieuwd enthousiasme en passie.

De diamant kan ook helpen bij zaken van het hart. Of het nu gaat om een ​​relatieprobleem of het leven in het algemeen, het plaatsen van de diamant in je aura en chakra’s kan je harmonie en vrede brengen. Ten slotte kan de Diamant helpen met mentale helderheid, waardoor je duidelijker het pad kunt zien dat je moet nemen Of het nu gaat om een ​​relatieprobleem of het leven in het algemeen, het plaatsen van de diamant in je aura en chakra’s kan je harmonie en vrede brengen.

Ten slotte kan de Diamant helpen met mentale helderheid, waardoor je duidelijker het pad kunt zien dat je moet nemen Of het nu gaat om een ​​relatieprobleem of het leven in het algemeen, het plaatsen van de diamant in je aura en chakra’s kan je harmonie en vrede brengen. Ten slotte kan de Diamant helpen met mentale helderheid, waardoor je duidelijker het pad kunt zien dat je moet nemen

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een Nederlandstalig Manual
Een certificaat
En je kunt deze prachtige energie doorgeven aan anderen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~