Energetisch Zoutbad Inwijding

 

 

Over het Energetische Zoutbad

Afbeeldingsresultaat voor plaatje energetisch zoutbad

Een zoutbad wordt vaak aanbevolen door holistische genezingspraktijken als een manier om negatieve energieën uit het lichaam vrij te geven. Het zout zuigt deze op en desintegreert dan de negatieve energie.

Zoutbaden kunnen extreem krachtige methode zijn van energetische detox. Ze kunnen ook heel ontspannend zijn. Er kunnen echter tijden zijn wanneer het niet mogelijk is om een zoutbad te nemen. Misschien ben je weg van huis, of leef je in een ruimte die geen bad heeft.

Het Energetisch Zoutbad is een energetisch alternatief voor een normaal zoutbad. Het kan ook worden gebruikt in plaats van een normaal zoutbad als het ongemakkelijk of onmogelijk is om een bad te nemen.

Je kunt ook het Energetische Zoutbad gebruiken als je regelmatig een zoutbad neemt – op deze manier kan het worden gebruikt als booster, om de effecten van het zoutbad te versterken.

Deze energie kan dagelijks worden gebruikt voor normale energetische reinig. Het helpt de aura, chakra`s en meridianen te reinigen van negatieve energieën het is zacht en veilig.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik 10 Euro inclusief werkboekje en certificaat