Tachyon 2010 Inwijding

 

 

 

Tachyon 2010

 

Afbeeldingsresultaat voor plaatje tachyon energie

Wat is Tachyon-energie?

Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën in de schepping en zich kan omzetten in levenskracht. Levenskracht is de basis van alles. Het is een intelligente kracht en zal automatisch veranderen in die specifieke energie die het lichaam op dat moment nodig heeft. Het versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam.

De werking van Tachyon-energie

  • Het kan pijn verminderen
  • Het versnelt wondgenezingsprocessen
  • Het balanceert en stimuleert de chakra’s
  • Een toename van kracht en uithoudingsvermogen
  • Geestelijk welbevinden, makkelijker omgaan met stress
  • Verbetering van slaapgedrag
  • Je kunt beter gronden door 2 tachyon antennes bij je te dragen

Tachyon antennes

Een Tachyon antenne is een voorwerp dat op een subatomair niveau definitief geherstructureerd is. Het fungeert als een ontvanger èn zender van Tachyon energie. In principe kun je elk voorwerp omzetten in een Tachyon antenne. Dit kan een glazen knikker of een mooie steen zijn, maar ook kleding, water, sieraden, olie, vitaminen, wat je maar bedenken kunt.

De Tachyon antenne is zo krachtig dat als je deze in je huis neerlegt, deze voor je gaat werken. Je huis wordt een prettiger plaats om te zijn. Wanneer je een Tachyon antenne in je slaapkamer legt, ga je beter slapen en word je ’s morgens uitgerust wakker.

Als je een Tachyon antenne in het water legt wordt je drinkwater opgeladen, het verschil kun je echt proeven. Je kunt een Tachyon antenne bij je dragen om je prettiger te voelen en ter ondersteuning van genezingsprocessen, en als healer zullen je healing sessies sterker en initiaties krachtiger worden. Ook kan de Tachyon antenne worden gebruikt om de negatieve effecten van electromagnetische vervuiling te neutraliseren.

Je kunt dus van objecten een “tachyon antenne” maken. Dit doe je eenvoudigweg door het volgende uit te spreken:”… wordt nu een tachyon-antenne!”Daarbij leg je je focus op het object. Dit is voldoende om het object permanent op te laden.

Tachyon healing

Ook kun je jezelf opladen tot Tachyon antenne en zo jezelf of een ander een Tachyon healing geven. Deze healing werkt diepgaand en wordt als heel ontspannend ervaren. Het gaat gemakkelijk, je hoeft alleen rustig te gaan zitten of liggen en de intenties uit te spreken.

“Mijn lichaam wordt nu een Tachyon antenne”

“Ik wens mezelf (en/of de naam van iemand anders) nu een Tachyon healing te geven”

De energie begint meteen te stromen. Wel adviseer ik om in iedere hand een met Tachyon energie opgeladen voorwerp (steentje) vast te houden, dan voel je de energie duidelijker stromen.

Tachyon  2010 inwijding

Een Tachyon inwijding geeft je de mogelijkheid om zelf Tachyon antennes te maken.

 

Voor deze mooie inwijding vraag ik 10 Euro, inclusief werkboek en certificaat via mail