Etherisch Koord Schild

 

Etherisch Koord Schild

 

Etherisch koord schildHet Etherisch Koord Schild helpt ongewenste etherische koorden af ​​te weren en te blokkeren. Het werd gekanaliseerd en geschreven door Reiki Master Stephanie Brail, die ook Etherisch Cord Flush channelde. 

Etherische koorden zijn energetische gehechtheden tussen mensen (en soms dingen). De koorden zijn onzichtbare energielijnen die energie en informatie overbrengen. Ze kunnen energie geven en ze kunnen ook worden gebruikt om energie weg te leiden van een persoon.

Etherische koorden hechten zich vaak tussen chakra’s. Gezonde koorden zullen over het algemeen verbinding maken tussen twee hartchakra’s. Ongezonde koorden hechten zich vaak aan de tweede en derde chakra’s (navel en zonnevlecht), maar negatieve koorden hechten zich ook aan de andere chakra’s. Hoewel er veel manieren zijn om koorden door te knippen nadat ze zijn bevestigd, zijn er niet veel manieren om koorden te blokkeren vóór de bevestiging. Natuurlijk kan een sterke aura vaak koordaanvallen afweren, maar voor ernstige gevallen van cording is het vaak handig om een ​​extra schild te hebben.

Deze bekrachtiging helpt ongewenste etherische koorden af ​​te weren en te blokkeren. Het vormt een tweede verdedigingslaag voorbij de aura. “Algemene” energieschermen beschermen wel tegen negatieve etherische koorden, maar het Etherisch Koord Schild is specifiek ontworpen om sterke “koordaanvallen” te blokkeren. Het kan worden gebruikt in combinatie met elk ander afschermingsproces dat je al gebruikt. Het staat positieve koorden toe waar je doorheen wilt komen, dus maak je geen zorgen over het afsnijden van mensen waarmee je contact wilt maken.

Om deze afstemming te kunnen ontvangen, moet je minima Reiki ll hebben en/of een Reiki behandeling afgelopen week.

Voor deze energie uitwisseling en afstemming vraag ik €10,00 inclusief certificaat en manual