Etherische Koorden Flush Empowerment

 

 

 

 Etherische Koorden Flush Empowerment

 

Etherische koorden zijn energetische gehechtheden die we hebben aan andere mensen evenals dieren en levenloze objecten. Degenen die helderziend zijn en beweren koorden te kunnen zien, beschrijven ze vaak als dunne energetische gloeidraden die zich feitelijk hechten van het ene individu aan het andere of van individu aan object.

Gezonde koorden hechten zich vast aan het hartchakra; negatieve koorden hechten zich elders, vaak in de zonnevlecht, maag, onderrug of zelfs de milt. Negatieve koorden zijn er in veel verschillende vormen. Als iemand bijvoorbeeld een energieke vampier is, zullen ze onbewust een etherisch koord aan je vastmaken en gebruiken om je energie af te voeren. Twee mensen die verslaafd of gehecht zijn aan elkaar zullen zeer diepgewortelde etherische koorden hebben.

Of je nu letterlijk of figuurlijk in koorden gelooft, het is een goed idee om ze regelmatig te wissen om je energie vrij te houden van externe energieën. De Etherische Koord Flush is een eenvoudige manier om koorden zonder veel moeite te verwijderen.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00, inclusief manual en certificaat