Energy Boosters Level 1 t/m 7

 

 

 

Over de afstemmingen van de energie opbouwer

 

Het doel van deze afstemmingen is om het vermogen van het energetische systeem van het lichaam op te bouwen om meer hogere energieën vast te kunnen houden. Deze afstemmingen zijn goed voor genezers om het genezingskanaal te helpen verbeteren en een grotere verbinding met de geest mogelijk te maken.

Ze zijn ook goed te gebruiken voor mensen die lijden aan enige vorm van fysieke of emotionele uitputting, zoals chronisch vermoeidheidssyndroom of depressie. Ze kunnen ook helpen bij het versterken van de energetische systemen van mensen die lijden aan ziekten of onevenwichtigheden van welke aard dan ook.

De Energy Builder-afstemmingen werken op alle aspecten van het energetische systeem – chakra’s, meridianen, subtiele lichamen, enz. – en zullen waar nodig gaan om blokkades te verwijderen en de vibratie naar het volgende hogere niveau te tillen.

De Energy Builder-afstemmingen zijn alleen afstemmingen – er is geen afzonderlijk protocol om deze energieën te gebruiken voor regelmatige genezingen. Of je ze nu gebruikt voor cliënten of studenten (die anderen willen afstemmen), je kunt hetzelfde afstemmingsproces gebruiken.

De afstemmingen kunnen op elk moment worden hergebruikt, wanneer een extra boost nodig is naar een hoger niveau. Wanneer je de afstemmingen opnieuw gebruikt, begin je vanaf  Level1 en ga je door tot en met nummer 7.

Voor mensen die niet zo bekend zijn energievormen, is het noodzakelijk om 1 inwijding per week te ontvangen.

 

Voor deze 7 afstemmingen, handleiding en certificaat, vraag ik €20,00