Helen met Engelen

 

 

Helen met Engelen 

Healen met Engelen is voor iedereen mogelijk en makkelijk toe te passen in je leven. Het geven van healings door de Engelen kan alleen plaatsvinden als je hier om vraagt.

Er zijn heel veel Engelen beschikbaar voor ieder mens. Ze staan te popelen om je te ondersteunen en te helpen op elk vlak in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is de Engelen te vragen om hulp en ze zijn direct bij je om je een healing te geven.

Je kan een healing krijgen op diverse niveaus: fysieke, emotioneel en energetisch niveau.

Healing op fysiek niveau vindt plaats door de Healing Angels. Je kan de Healing Angels vragen voor alle fysieke klachten. Zelf ondervind ik veel steun aan de Healing Angels. Ik heb een auto-immuunziekte en heb last van vermoeidheid en mijn nieren zijn aangetast. Sinds een half jaar vraag ik elke avond voordat ik ga slapen de Healing Angels of ze me een healing willen geven aan mijn nieren en of ze mijn auto-immuunziekte willen healen. Ik geef hierbij aan wat ik graag geheald wil hebben. Want de Engelen healen alleen waar je om vraagt, aangezien ze respect hebben voor onze vrije wil.

Als ik ‘s ochtends wakker word voel ik dat de Engelen me geheald hebben. Nu ben ik bijna genezen van mijn auto-immuunziekte en heb ik bijna geen last meer van vermoeidheid. Ik heb veel genezing mogen ontvangen en ben daar dankbaar voor.

Heel vaak helpen de Engelen ook als je baby veel huilt. Het kan zo zijn dat je baby last heeft van een geboorte trauma. Zeker als een bevalling lang heeft geduurd en het kindje heeft onder andere stress gevoeld van zijn of haar moeder. Dan kan deze stress nog voelbaar zijn bij het kindje. Zo heeft ook mijn dochter een geboorte trauma opgelopen. Mijn dochter was heel onrustig en huilde dag en nacht. Ze heeft veel healing ontvangen van onder andere de Healing Angels en sindsdien zit ze veel beter in haar velletje.

Ook is het mogelijk een healing te ontvangen op emotioneel niveau door de Aartsengelen. Een Aartsengel heeft het vermogen om je te healen, te leiden en je te beschermen. Er zijn verschillende Aartsengelen en elke Aartsengel heeft zijn specifieke eigenschappen.

Zo helpt Aartsengel Michael als je bescherming nodig hebt of hij helpt je huis energetisch te reinigen. Je kan hem eenvoudig aanroepen door te zeggen: ‘Aartsengel Michael, wilt u mijn huis energetisch reinigen en alle lagere geesten alsjeblieft verwijderen en in het licht zetten?’

Je kunt ook Aartsengel Raphael vragen, hij geeft graag een healing aan je hart chakra. Ik roep hem regelmatig aan om mijn hart chakra te openen en de blokkades weg te halen en ook om alle energetisch vuil te verwijderen uit mijn lichaam en aura.

Een healing zal direct plaatsvinden als je er om vraagt aan de Engelen. Het enige wat je hoeft te doen is het heel specifiek te vragen en ook de tijd te nemen om vervolgens een healing te ontvangen.

Zelf vraag ik dagelijks om een healing en niet alleen op fysiek niveau, maar ook op emotioneel niveau. Zo vraag ik regelmatig aan Aartsengel Zadkiel of hij me wil helpen om alles los te laten wat me weerhoudt om van mezelf te houden. Of om me te helpen meer vertrouwen te hebben in mezelf en alle zwaarte bij me weg te halen.

Ik deel dit graag met jullie en hoop dat je geïnspireerd wordt om ook de Engelen uit te nodigen in je leven.

Veel licht en liefde toegewenst!

Nina Hamburger

 

Je mag deze tekst kopiëren en voor jezelf opslaan

Wens je mooie healingen toe

Marianne