Full Spectrum Healing, inwijding

 

 

Full Spectrum Healing

 

 

 

Full Spectrum Healing bevat technieken om zaken uit het verleden los te laten. Vooral voor de healer zelf worden technieken aangereikt waarmee je de emotionele bagage uit het verleden mag en kunt loslaten. Daarnaast versterkt het onze energie.

Je leert te werken met Full Spectrum Healing en je krijgt technieken aangereikt om anderen te helpen, ook op afstand. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. De behandeling wordt gegeven via je handen en door deze op de handen van de ontvanger te plaatsen, het werkt dus via de hand chakra’s.

Full Spectrum Healing wordt doorgegeven via 3 afstandsinwijdingen. Tussen de inwijdingen zitten drie tot vijf dagen rust zodat je rustig kunt wennen aan de energie. Na de derde inwijding mag je de inwijdingen zelf ook aan anderen doorgeven.

Na de inwijdingen vind er een reinigingsproces bij jezelf plaats, dit betekent dat “oude stukken” en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen en je dit mag (leren) loslaten.

Full Spectrum Healing is gechanneld door Ole Gabrielsen. Zoals al zijn energieën wordt ook Full Spectrum Healing gekenmerkt door de eenvoudige toepassing en krachtige healing.

Om met deze energie te werken is een vereiste om minimaal een Reiki graad of ander healingsysteem te hebben zodat je al een basis hebt om met energie te werken.

 

Behandeling:
Full Spectrum Healing wordt gegeven via de handpalmen/hand chakra’s.
Door je handen op de handen van de ontvanger te leggen.
Een Full Spectrum Healing sessie duurt ongeveer 15 minuten, doordat het krachtiger is dan een gewone Reikibehandeling!

Wil je ingewijd worden in Full Spectrum Healing, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.