Godin Abundantia, straal van overvloed en geluk

 

 

Abundantia Overvloed Straal

€10,00

 

De kleur van deze Abundantia overvloed energie is rood (een rode straal) en het is verbonden met het eerste chakra, het wortelchakra. De energie helpt je om verbinding te maken met de frequentie van de overvloed! Deze energie verbindt je naar iets dat al van jou is, maar dat je dat momenteel niet bezit.

De energie heeft een hoge frequentie. Het is natuurlijk voor overvloed, voor geld en voor rijkdom, maar ook voor gezondheid. Verder is het voor aarding, en voor alles verbonden met het aardse gebied.

Het is een fijne energie om je mee te verbinden en op te mediteren, 10 -20 minuten is meer dan voldoende. Je kunt haar ook aanroepen met je intentie.

Abundantia – de Godin van Overvloed
Abundantia is de Romeinse godin van overvloed. Bij het vervullen van onze levensmissie hebben we mogelijk materiële ondersteuning nodig. De spirit wereld draagt graag bij aan deze ondersteuning, als we het ze vragen. Abundantia is een krachtige en koesterende godheid die ons kan helpen met overvloed problemen. Deze glorieuze godin kan ons helpen een genadevolle ontvanger te worden. Ten slotte, soms zijn lichtwerkers beter in geven dan in ontvangen, die onevenwichtigheden en blokkades kan veroorzaken. Abundantia geeft ons ook het vertrouwen om onze dromen en ambities te volgen.

Abundantia is een mooie godin van succes, welvaart, overvloed en geluk. Ze wordt ook beschouwd als een beschermer van sparen, beleggen en rijkdom. Haar beeld sierde Romeinse munten in voorbije eeuwen.

In de Romeinse mythologie bracht Abundantia geld en graan naar mensen terwijl ze sliepen, haar gaven schuddend van de hoorn des overvloed die ze voortdurend draagt. In de Noorse mythologie, heette zij Fulla, de eerste en favoriete begeleider van Frigg (de Noorse godin van de atmosfeer en wolken). Fulla droeg de waardevolle bezittingen van Frigg voor haar, en trad ook op als haar tussenpersoon, met het uitvoeren van gunsten voor stervelingen die de godin opriepen voor hulp.

Ze is een visioen van grote schoonheid en engelachtige zuiverheid, erg geduldig en extreem liefhebbend. Abundantia is als een charmante gastvrouw, voortdurend vragend of je iets nodig hebt, en dan liefdevol voldoening geeft aan jouw wensen.

Door je met haar (energie) te verbinden worden je lagere gedachten met betrekking tot tekorten verlicht als je je nog met zorgen en bezorgdheid laat beheersen en wordt je mee genomen op de weg van welvaart, op welk vlak dan ook.

De Abundantia Overvloed Straal is gechanneld door Amy Bass.

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een korte handleiding
Een certificaat

 

En je kunt deze mooi energie doorgeven aan anderen