Reiki lV

 

 

Geavanceerde Usui Reiki 4 niveau 
door Stephanie Brail

€15,00

Voorwaarde: Usui Reiki Master

In traditionele Usui Reiki zijn er drie niveaus, waarbij Niveau III het Masterniveau is.
Sommige Reiki-tradities splitsen niveau III verder op in IIIa en IIIb, waarbij  IIb de “leraar” -certificering is. Om de zaken nog meer in de war te brengen, zie je soms Level IlIb onderwezen als Level IV.

Er zijn veel verschillende takken van Reiki en het is onmogelijk om één enkele standaard vast te stellen. De aanduidingen van Reiki-niveaus zijn enigszins willekeurig.

Daarom zal deze cursus “Geavanceerde Reiki” “Reiki Niveau IV” worden genoemd voor degenen die een traditionele Usui Reiki-training hebben gevolgd die eindigt op Niveau III. Om het verder te onderscheiden van het niveau IV dat wordt onderwezen in Usui-Tibetaanse Reiki, zullen we deze Reikilijn “Elementaire Usui Reiki” noemen.

Dit is een Advanced Reiki Master-cursus voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun Reiki-kracht en het leren creëren van nieuwe Reiki-systemen.

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in het creëren van nieuwe Reiki-systemen, zul je je vaardigheden als Reiki Master verbeteren door met de symbolen en technieken in deze handleiding te werken.

Hoe meer je energieën direct kunt kanaliseren, hoe krachtiger je als genezer kunt zijn.

Je leert hoe je de weg kunt gaan en geestelijk door je heen kunt laten komen om de genezing te doen. Je leert om zelf nieuwe afstemmingen te maken. Je ontvangt 3 nieuwe symbolen

Wat ontvang je:
3 Inwijdingen
3 Symbolen
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze prachtige cursus doorgeven als Reikimaster IV