Gouden Eenhoorn Genezing en Empowerment

 

 

 

 

 

De Gouden Eenhoorn Genezing en Empowerment Reiki

 

€ 15,00

 

Founder: Daelyn Wolf 

 

De Eenhoorn als gids wijst de weg door onzichtbare portalen naar andere dimensies. Het zien van de waarheid achter de schijn, de werkelijkheid achter de dualistische waarneming. Tevens symboliseert hij de chakra tussen de wenkbrauwen, waardoor in verbinding met de geestelijke wereld, intuïtieve kennis het leven verrijkt.
Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. De betekenis van de Eenhoorn als krachtdier is licht, zuiverheid, gids en kracht.

Gouden Eenhoorn Genezing en Empowerment
De Gouden Eenhoorn Genezing en Empowerment Reiki verbind je met de eenhoorns in het algemeen en specifiek met de Gouden Eenhoorn. De energieën zijn heel liefdevol en brengen geweldige genezing op alle gebieden van je leven – fysiek, mentaal en spiritueel.
De heilige genezingsceremonie in deze handleiding zal je door een krachtige meditatie genezing leiden die kan worden gebruikt om jezelf en anderen te helpen.

Het gegeven symbool helpt je om snel verbinding en gemakkelijk te maken, zodat je de energieën overal kunt gebruiken wanneer je maar wilt als je een boost van liefdevolle helende energie nodig hebt om je de dag door te helpen of situaties.

Gouden Eenhoorn Genezing en Empowerment
De Gouden Eenhoorn straalt puur wit en gouden licht uit. Dit licht komt tot een punt op het puntje van de Eenhoorns hoorn.

 

Wat ontvang je:

Een Handleiding

Een eenmalige inwijding

Een symbool

Een Certificaat

 

En je kunt deze prachtige energie doorgeven aan anderen