Inwijding, energie van Engel Raphaël

 

 

Engel Raphaël

 

 

 

Traditionele naam: Goddelijke Geneesheer

Zijn energie is zacht, omhullend, genezend, ophelderend, reinigend, teer en tegelijk.

Zijn naam betekent “God geneest” en dat beschrijft hem ook kompleet. Hij is bevoegd voor iedere genezing, regeneratie, verjonging en vernieuwing op aarde en de kosmos. Maar zijn hoofdtaak is daarbij is de mens. Raphaël geneest op alle gebieden van ons zijn, niet alleen het lichaam, maar ook gevoelens, gedachten, situaties en onze relatie tot God, tot het licht, om één te zijn. Maar hij bevordert ook creatieve talenten. Raphaël is de patroon van artsen en genezers. Als je een goede genezer wilt zijn dan moet je hem om hulp roepen!

Inzet:

Raphaël helpt bij scheiding van liefde, God, van de oorsprong van al wat is; bij verlorenheid en verlatenheid; als wij met ons zelf niet tevreden zijn; bij resignatie; regeneratie en verjonging, in de overgang; bij krachtloosheid en uitputting; hij staat genezer, artsen, consulten en wetenschapper en bij sterftebegeleiding aan hun kant; hij helpt bij het oplossen van hinderlijke gedachtepatronen, net als bij spirituele genezing om weer eens te zijn en bevordert de genezingsbereidheid in het algemeen.

 

Met certificaat en werkmap, na de inwijding kan je zelf mensen inwijden in de energie van RaphaëlVoor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00