Inwijding: Etherische Kristallen

 

 

Etherische Kristallen

De Ethereal Crystals 1-2-3 werden door de Deense meditatiemeester en healingmaster Ole Gabrielsen gechanneld ontvangen van de opgestegen meester Kuthumi. In de vele uren die hij in meditatieve toestand doorbracht met het in contact treden met meester Kuthumi kreeg hij diverse soorten energiesystemen door waaronder dus de Ethereal Crystals. In mei 2005 verschenen de Ethereal Crystals 1-2-3 voor het eerst op Ole’s website waar hij het in zijn Chamber of Attunements aanbood voor 69 dollar per inwijding. Zijn beschrijving voor deze inwijding was als volgt:

Het is dus nog een vrij jonge energie-systeem waarbij de gebruiker de beschikking krijgt over meer als 50 energetische stenen met hun eigen specifieke energie-trilling. In het kort gezegd krijg je de beschikking over meer als 50 verschillende energieën ! De werking van deze stenen zijn gebaseerd op hun aardse versie, alleen de energie-trilling is zuiverder en afkomstig vanuit de kosmos en het heeft door zijn afkomst een veel krachtiger uitwerking.

Net zoals alle andere Ole Gabrielsen creaties blinkt deze energie-systeem ook uit in zijn eenvoud en gemak om ermee te gaan werken.

Ole Gabrielsen is een Deense meditatiemeester die tijdens zijn meditaties kon channelen en zo via de contacten die hij met opdeed diverse nieuwe aanreikingen kreeg van energieen en healingsystemen. Naast Kundalini Reiki heeft hij nog meer doorgekregen : Gold Reiki, Purple Reiki, New Usui Reiki, Tachyon, Orb of life, Full Spectrum healing, Golden Ray, Ethereal Crystals, Spirit, Lunar Light, Solar Light, etc.

Gebruik van Ethereal Crystals.
De volgende edelstenen/kristallen staan na de drie inwijdingen voor jou ter beschikking

Ethereal Crystal-1
Amethist, Aquamarijn, Aventurijn, Barnsteen, Bergkristal, Botswana Agaat,    Calciet(groen), Carneool, Chalcedoon, Chrysocolla, Citrien, Diamant, Eenpuntig Bergkristal, Hematiet, Jaspis(rood), Malachiet, Roze Beryl, Rozenkwarts, Robijn, Smaragd, Sodaliet en Turkoois.

Ethereal Crystals – 2
Alexandriet, Amazoniet, Azuriet, Calciet(oranje), dubbelpuntig Bergkristal, Fluoriet, Granaat, Heliotoop, Jade, Lapis Lazuli, Maansteen, Moldaviet, Peridoot, Pyriet, Saffier,Toermalijn, Vuuropaal.

Ethereal Crystals – 3
Apache Tears(obsidiaan), Apophyliet, Moqui Marbles(Boji Steen), Charoit, Cyaniet, Kunziet, Labradoriet, Larimar, Prasem, Pyrietzon, Rhodochrosiet, Robijn, Sneeuwvlokobsidiaan, Sugilith, Tanzaniet, Tektiet

Gebruik van de Ethereal Crystals
De Ethereal Crystals kan je vooral gebruiken voor healingen maar ook ruimtes reinigen of ontstoren. Je moet echter wel weten wat de stenen kunnen en wat hun eigenschappen zijn. Ik heb drie bijlages gemaakt over de werking van de stenen die je mag raadplegen. De stenen kunnen erg veel en het werken van de Ethereal Crystals is dus een krachtige middel voor het healen of ter ondersteuning naast andere healing-systemen.
Als je een steen wilt gebruiken dan kan je gewoon je aandacht richten op de plek waar je de steen wilt hebben of met je vinger naar toe wijzen of aan te raken en zeg dan met intentie de naam van de steen of denk het hardop. Enkele seconden later verschijnt de energetische steen op die plek en zal het zijn energie uitstralen om zijn invloed op de naaste omgeving uit te oefenen. Heldervoelenden kunnen deze energie-spot voelen. Het is een hele leuke ervaring als je het voor eerst doet. Wees echter bewust dat je met energie werkt en dat je wel bewust ermee omgaat. Plaatst de stenen waar het nodig is en bij personen plaatst je de stenen als je hun toestemming hebt. Mocht je echter geen toestemming hebben en voel je dat je het mag doen, plaatsen dan de stenen als je intentie goed is.

Je mag verschillende stenen plaatsen naast elkaar of tegelijk gebruiken, bijv. bij een chakra healing.
De stenen blijven net zolang zitten tot ze nodig zijn en verdwijnen dan vanzelf.
Als je de stenen zelf wilt verwijderen, zeg dan hardop of in gedachten met intentie: verwijder (naam steen), wil je alle stenen verwijderen, zeg dan hardop of in gedachten met intentie: verwijder alle stenen
Het verschil met echte edelstenen of kristallen is dat de Ethereal Crystals letterlijk overal geplaatst kunnen worden, zelfs in het lichaam of tegen het lichaam aan. Ze vallen er niet van af. Ze kunnen ook in ruimtelijke plekken geplaatst worden, bijv. in de aura, chakra’s, organen, tegen de muur van een kamer, etc.

Elixers maken
Met de Ethereal Crystals maak je geneeskrachtige elixers (water met de kracht van edelstenen) in seconden. Pak een glas water en zeg hardop of in gedachten met intentie: ‘plaats (naam steen) in het glas water’. Het water wordt dan in enkele seconden opgeladen !

Edelstenen opladen / reinigen.
Met de Ethereal Crystals kan je aardse stenen weer opladen en krachtig maken door hun energetische variant erin te zetten. Pak de steen en zeg hardop of in gedachten met intentie: ‘plaats (naam steen) in deze steen’.
De steen wordt dan binnen enkele seconden weer opgeladen en krijgt ongeveer 400 % de normale kracht.
Je kunt kristallen plaatsen in de bloempotten van je planten om ze te ondersteunen.
Je kunt kristallen plaatsen in je bad of douche om een heerlijke verkwikkende rustgevende werking.
Je kunt bergkristallen plaatsen om electrische apparatuur voor ontstoring en je te beschermen.
Plaats twee hematiet kristallen onder je voeten en eentje onder je basischakra om je snel te aarden.
Hoofdpijn, enkelpuntig bergkristal gebruiken met de punt op de pijnlijke plek
Chakra’s balanceren: overal barnsteen plaatsen
Chakra’s reinigen: overal bergkristal plaatsen
Aura-bescherming: labradorieten in je aura plaatsen of elk ander steen die de aura beschermt.

Deze prachtige energie bevat 4 inwijdingen inclusief uitgebreide Manual en certificaat en kost €30,00