Inwijding: Etherische Kruiden

 

 

 

Dit systeem gebruikt de etherische energieën van het kruiden Koninkrijk en zijn 100% veilig is.

 

 

Etherische Kruiden

Afbeeldingsresultaat voor plaatje etherische acupunctuur inwijding

Tijdens mijn werk met de energie van de Etherische kristallen en het Etherische Bloemen Systeem welke zijn gechanneld door Ole Gabrielsen had Ik altijd het gevoel

 

“Waarom is het kruiden Koninkrijk weggelaten? ‘

 

Na vele maanden van meditatie en spreken met mijn gidsen en de Geest boven over deze kwestieheb ik nu het gevoel dat de Geest mij leidt met het schrijven van deze informatie en om de energie door te geven via een simpele maar effectieve inwijding.

 

Kruiden hebben ook veel metafysische kwaliteiten,  in deze handleiding meer in detail over het metafysisch gebruik van de kruiden waarop je wordt afgestemd.

 

Hoe gebruik je de energieën van de etherische kruiden

 

Om gebruik te maken van de energieën van de Etherische Kruiden energie systeem hoef je alleen maar met je vinger te wijzen of je handpalm bij of op een Chakra of deel van het lichaam te plaatsen waar behandeling nodig en uit de intentie dat de specifieke energie van dat kruid er geplaatst moet worden.

 

Intentie is de sleutel tot alle dingen.

 

Gedachte volgt de intentie en de intentie volgt de gedachte.

 

Als je negatieve, kwetsende energieën naar iemand stuurt, zal je die persoon niet fysiek pijn doen, maar op het etherische niveau, als je positieve, liefdevolle en zorgzame gedachte naar iemand stuurt dan ben je etherisch deze positieve energie aan het sturen die zal alleen genezen en zal geen kwaad doen.

 

Je kunt zelfs je eigen Etherische Kruiden Oliën maken door een fles te vullen met Olie, ik zelf gebruik Biologische zonnebloemolie, en een paar druppels van je favoriete Aromatherapie Oliën toe te voegen (voer eerst een kleine huidtest uit voor het toevoegen van een aromatherapie olie) wijs dan met je vinger of de palm van de hand naar de fles of houd de fles in je handen, terwijl je handen in gebed positie zijn en spreek de intentie uit dat de Etherische kruiden energieën de olie binnen gaan via je handen / vingers.

 

Je kunt de naam van het kruid 3 keer zeggen als je wilt, maar zodra de intentie is uitgesproken werkt het, Je hoeft enkel er in te geloven en de intentie uit te spreken.

 

Je kunt ook de Etherische Kruiden gebruiken op een Spreuk als je oefent met Wicca of het zelfs inbrengen in je gezichtscrème, handcrème met Etherische Lavendel en Aloe Vera maakt een heerlijke verkoelende Etherische Creme.

 

Je kunt ook de energieën van de Etherische Bloem en Etherische Kristallen toevoegen als je de inwijdingen in deze systemen hebt ontvangen.

Het Kruiden Koninkrijk speelt een belangrijke rol in onze samenleving net zoals zij heeft gedaan in de samenlevingen van het verleden, de oude Egyptenaren, Romeinen en Atlantianen om er maar een paar te noemen gebruikten de medicinale doeleinden van kruiden voor genezing.

 

Voor deze energiewisseling vraag ik €10,00, inclusief Manual en Certificaat