Inwijding Zwarte Panter

 

 

Zwarte Panter

 

Gratis €0,00

Bij een betaalde inwijding

 


Zwarte Panter, Krachtdier, symbool van Astrale Reizen Vrouwelijke Energie, Dood en Wedergeboorte

Wanneer de Zwarte Panter je leven binnentreedt als een totem, ontwaakt het de innerlijke passies. Dit kan zich manifesteren in ongebreidelde uitdrukkingen van vurige krachten en instincten. Het kan ook een ontwaken van de Kundalini weerspiegelen, wat een tijd aangeeft om niet alleen in eigen kracht te komen.

 

Zwarte panter is een zeldzaam juweeltje – eentje vol met mysterie. Panter vertegenwoordigt heimelijkheid, kracht en bewustzijn. Zijn ogen dringen door alsof het recht door je ziel kan kijken.

Panter zegt dat je naar je angsten moet kijken – om hen te confronteren door assertief te zijn – maar niet agressief. Panter leert zelfvoorziening en het ontwikkelen van geloof in iemands bekwaamheid.

De totem van de panter stelt ons de volgende vragen:

  • Wat probeert mijn schaduwzelf mij te vertellen?
  • Helpen of belemmeren mijn passies me op dit moment?
  • Ben ik nog steeds op het juiste spirituele pad voor mezelf?
  • Onderdruk ik latente verlangens?
  • Stel ik de behoeften van anderen voor de mijne op het punt van zelfverwaarlozing?
  • Let ik op mijn bewegingen – zowel fysiek als emotioneel?
  • Ben ik defensief? Wie of wat bescherm ik en waarom?

 

 Een pracht totemdier

Gratis bij een betaalde inwijding