Woede blokkades energie flush, inwijding

 

 

Woede blokkades energie flush

 

€ 10,00

Gechanneld in 2018 Door Manuela Fasoli

 

 

Reiki is een mooie en zachte helende energie die we allemaal kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. Niet alleen helpt het ons te genezen van aandoeningen en oorzaken, het kan ons ook helpen om blokkades te verwijderen die onze vooruitgang op ons levenspad verhinderen.

Soms voelen we boosheid, zijn we boos op iemand of iets anders maar wanneer de situatie is opgelost en de rust terug is keert alles terug naar normaliteit, maar het gaat niet altijd zo en dat slechte gevoel groeit in ons en wordt groter en dieper.

 

Zo diep dat op een dag onze gedachte dat niet meer onthoud en je er zeker van bent dat het probleem is opgelost … maar het is er nog steeds en als je het niet meer weet is dat gewoon omdat het nog dieper ging.

Die emotie zit niet alleen in je onderbewustzijn maar in je cellen en in je lichaam. Onze blokkades verhinderen ons ervan onze doelen te bereiken, juiste beslissingen nemen en gezond en gelukkig te zijn. Met deze afstemming kun je deze oude woede blokkades wegwassen en jezelf bevrijden.

 

Wat is er mooier om te leven in liefde zonder boosheid

 

Wat ontvang je:

Een korte Manual

Een eenmalige inwijding

Een certificaat

 

En je kunt deze mooie inwijding doorgeven aan anderen!