Koorden verbreken met Reiki

 

 

Koorden snijden of verbreken met Reiki

 

Koorden zijn etherische gehechtheden aan je aura die je binden of je verbinden met een persoon, object of situatie. Ze creëren een gevoel van stress en spanning in je wezen. Ze kunnen ook obsessie en verplichting creëren.

Als je je uitgeput of verplicht voelt in een bepaalde situatie of relatie, heb je waarschijnlijk koorden aan je aura. Sommige koorden zijn koorden uit een vorig leven, die je nog steeds niet hebt opgeruimd. En als die relaties er in dit leven nog steeds zijn, dan creëer je steeds weer hetzelfde patroon.

 

 

Koorden snijden

Irritatie of verdriet bij het denken aan een bepaalde tijd of episode in je leven, betekent ook dat er gehechtheden zijn aan je aura. Vooral als je een tragedie of trauma hebt gehad, zullen de koorden erg zwaar zijn. Het kan ook zijn dat u het overlijden van een overleden dierbare niet kunt verwerken. Dat komt omdat de energievelden tussen jullie nog steeds niet zijn opgeruimd. Koorden moeten worden doorgeknipt. Ze houden je energie helder en vrij.

Als je je zorgen maakt over het verbreken van de relatie met een persoon, doe dat dan niet, want alleen negatieve en op angst gebaseerde koorden worden verwijderd. Koorden op basis van wederzijds voordelige relaties worden niet verwijderd. Zelfs als je deze koorden per ongeluk wegknipt, wordt de relatie niet aangetast. Koorden zijn niet alleen gebaseerd op mensen. Er zijn situaties en objecten waaraan mensen gehecht zijn. Verslavingen of OCS van bepaalde typen kunnen ook koorden zijn.

Emotionele koorden kunnen worden veroorzaakt door echtscheidingen, gescheiden koppels die niet kunnen herstellen van uw breuk. Koorden hebben altijd negatieve emoties zoals ego, angst, pijn, onvergevingsgezindheid, woede. We realiseren ons dit vaak wanneer we een relatie of een baan aangaan met positieve verwachtingen en dan breekt de hel los! Dus laten we eens kijken hoe we deze koorden kunnen verwijderen.

De Reiki-manier
Doe de basisaarding en het kalmeren van je geest. Maak verbinding met je aura met HSZSN en zeg drie keer “verbind me met al mijn etherische koorden”. Je zult de touwachtige bevestigingen in verschillende delen van je lichaam kunnen voelen of zien. Trek ze er voorzichtig uit. Dicht die gaten en punten af ​​waar u het snoer uittrok, met CKR. Blijf dit doen voor alle touwachtige bijlagen. Je weet wanneer het klaar is.

Als je het niet prettig vindt om dit werk aan jezelf te doen, kun je het op een teddybeer doen of een Reiki-vriend vragen om het voor je te doen.

De niet-reiki manier
Dit is voor iedereen, die zich afvraagt ​​dat ze deze oefening niet kunnen doen als ze niet op Reiki zijn afgestemd! Eenvoudig bellen en bidden tot Aartsengel Michaël zal helpen. Hij heeft een hemels zwaard dat voor dit doel is. Hij zal alle angstaanhechtingen uit je aura verwijderen. Als je koorden uit vorige levens of karmische koorden vermoedt of wilt verwijderen, roep dan Aartsengel Raziel aan. Wanneer je met engelen werkt, vraag ze dan om het ding voor je te doen en geef je over. Het zal gedaan worden!

Je moet het minstens één of twee keer per maand doen om je relaties gezond te houden. Bovendien voel je je lichter. Ik doe het bijna twee keer per maand. Het houdt me energetisch licht en in controle over mijn persoonlijke kracht. Maak je geen zorgen als sommige relaties eindigen vanwege deze oefening, omdat ze je geen enkel doel dienen.

Onthoud dat snoeren die eenmaal zijn doorgesneden, weer terug kunnen komen. Je zult deze oefening dus vaak moeten herhalen. Ik hoop dat dit helpt!

Artikel door Ananya Sen