Sirius Super Licht Inwijding

 

Sirius Super Licht inwijding

 

Founder: Ananda Jyothsana

€10,00

 

 

Degenen die Sirius als hun oorspronkelijke planeet hebben zijn erg geconcentreerd, erg vastberaden en doelbewust op de weg die ze op een zeker moment gaan.

Het is erg moeilijk het denken te veranderen bij iemand die van Sirius komt; pas als ze ervan overtuigd zijn dat een nieuwe weg beter van toepassing is, worden ze volledig gericht op het nieuwe en verlaten ze de oude weg snel.
Sirius-zielen hebben sterke overtuigingen, idealen en persoonlijke integriteit.

Zielen afkomstig van Sirius hebben een diepe verbinding met de aarde en met de energieën van de natuur.

Binnen het Inca Sjamanisme is Sirius een belangrijke ster. De energie van Sirius zorgt ervoor dat je als mens individueel bezielt raakt. De verbinding met Sirius geeft je antwoorden over je herkomst, ondersteunt je in wie je werkelijk bent, zet je aan tot persoonlijke groei en manifestatiekracht. De inwijding zorgt ervoor dat je veel stabieler wordt hier op aarde.

Waarom:
Je talenten niet volledig kunnen benutten,
Je niet thuis voelen op aarde,
Je pad kwijt zijn,
Slecht geaard zijn,
Steeds met anderen bezig zijn, waarbij je jezelf vergeet,
Jezelf niet durven neerzetten.

Is een hoge spirituele inwijding. Voel je levend met Spirit.

Breek los van persoonlijke en collectieve patronen en overtuigingen. Voel je cellen trillen met de liefde van de kosmos. Open voor de kosmische stroom van de chakra’s.

Zegels Cellulaire Activering inbegrepen bij deze Initiatie: De activering van deze zegels impliceert ook de activering van Karmische processen voor veel van de slapende ego’s / persoonlijkheden.

Met de toevoegingen van lijden afkomstig uit andere bronnen: zoals de voorouderlijke lijn, kan het individu gemakkelijk een aura van weerstand en dissonantie creëren die op hun beurt kan leiden tot obsessies, ondeugden, verslavingen en een verwrongen psyche.

Het is van groot belang om je bewust te zijn van deze factoren. Als je het spirituele pad bewandelt, weet ik dat we inzicht krijgen in de vele factoren die op elk moment in iemands leven een rol kunnen spelen.

Door het licht van deze grondgedachte wordt men uitgenodigd om het concept van het onmiddellijke en samenvattende oordeel over andermans pad en virtuele beperkingen opnieuw te bekijken. Iedereen hier streeft naar het bereiken van vrijheid van dualiteit.

We zullen nooit zeker weten wat er gebeurt in de geheime rijken van een ander mens.

 

Wat ontvang je;
Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen