Inwijdingen in de 9 Riten van Munay-Ki

 

 

 

Munay-Ki

 

Founder: Alberto Villoldo

Alle 9 inwijdingen € 90,00
Losse inwijdingen zijn ook mogelijk

De Munay-Ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q ‘eros, een volk uit het Andesgebied van Peru.Munay-ki zijn 9 inwijdingsrituelen uit de Inca-traditie.

Rite van de Heler
Rite van de Ziener
Banden van Kracht
Rite van Harmonie
Rite van de Hoeder van de Dag
Rite van de Hoeder van de Wijsheid
Rite van de Hoeder van de Aarde
Rite van de Hoeder van de Sterren
Rite van Creatie.

Munay-ki betekent zoveel als ‘ik hou van jou’.Munay-ki helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en ontwikkelen.Munay-ki is er voor iedereen.Munay-Ki omvat 9 stappen om de wonden te helen uit ons verleden, onze kindertijd en die van onze voorouders. Munay-Ki is wijsheid van de Inca-sjamanen, de Q’eros.De Q’eros vormen een leefgemeenschap in de Peruaanse Andes. De Q’eros zijn een oud volk dat ooit toebehoorde aan het grote rijk van de Inca’s. Hun cultuur is al duizenden jaren oud. Zij hebben een vrouwelijke, op de natuur en spiritualiteit gerichte cultuur. Ze bezit een schat aan kennis over profetieën, geneeswijzen, ceremonies, rituelen en inwijdingen.

Munay-Ki: Het verhaal
Toen de Q’eros een voorspelling kregen over de komst van ‘mannen met haar op hun gezicht en vuurspuwende stokken’, daarmee een periode aan zou breken van grote chaos en veranderingen, zijn zij het hooggebergte van de Andes ingetrokken en hebben daar 500 jaar in isolement gebleven op wel 4500 meter hoogte, om hun tradities te beschermen. Hiermee hebben zij voorkomen dat hun kennis verloren zou gaan tijdens de Spaanse overheersing, die rond 1500 begon. Onder vaak barre omstandigheden hebben zij hun schat wijselijk en met veel liefde overgedragen aan de volgende generatie, van meester op leerling.

De Q’eros hebben ook een voorspelling ontvangen over het juiste moment om zich weer aan de wereld kenbaar te maken. Hen werd doorgegeven dat ze moesten afdalen wanneer de sneeuw op de toppen van de bergen begon te smelten. Nu is het tijd om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid te helpen zichzelf te genezen van de drang naar vernietiging, en om de mensen en de aarde terug te brengen naar een harmonische samenleving. Daarom zijn de Q’eros, nu, meer dan zestig jaar geleden, uit de bergen naar beneden gekomen om hun wijsheid aan te bieden.

In juni 2006 hebben deze Inca-sjamanen vanuit hun spirituele wereld een hulpmiddel ontvangen om de frequentie van de mens in de daaropvolgende zes jaar op het noodzakelijke niveau te brengen, op lichamelijk, emotioneel en geestelijk gebied. Het is een hulpmiddel dat via een inwijding kan worden doorgegeven. De sjamanen zelf hadden reeds 8 inwijdingen ontvangen. De meest recente inwijding van 2006 is de ‘Inwijding van Creatie’.

De negen inwijdingen vormen nu een volledige reeks: de Munay-Ki. Deze inwijdingen stellen ons in staat om geleidelijk te evolueren naar een hogere frequentie. Door die nieuwe informatie van ons DNA kunnen onze lichamen zich aanpassen aan de frequentie van de nieuwe aarde. Munay staat voor het hart en de liefde; Munay-Ki betekent zoveel als ‘ik hou van je’, met als achterliggende betekenis ‘wees degene die je echt bent’. Voor ons is het een middel om te worden wie we echt zijn.

De Riten van de Munay-Ki zijn terug te voeren tot de grote inwijdingen van de Hindoe-vallei. De oeroude volkeren (Laika, de Bewakers van de Aarde) daar zijn met hun sjamanen gaan reizen naar de Himalaya, Tibet, Mongolië. 30.000 jaar geleden zijn deze dappere reizigers via Siberië, de Beringstraat, toen de zee helemaal bevroren was, overgestoken naar Alaska en naar wat nu Noord- en Zuid-Amerika is.

De negen Riten van de Munay-Ki hebben daarom een overeenkomst met andere sjamanistische en spirituele tradities, hoewel ze in de verschillende culturen, in verschillende tijden, op een andere manier gestalte hebben gekregen.

Bovenstaande tekst werd gedeeltelijk overgenomen uit het boek van Paul Liekers en José De Graaf: ‘2012

De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen goddelijke natuur. Zo brengt Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op Aarde.

Het is een mooi geschenk van het universum voor alle mensen om te leven in vrede, liefde en harmonie, wat ons geboorterecht is. In lak’ech.

Wat ontvang je:
9 Inwijdingen via afstand zoals ik ze ook ontvangen heb op locatie.

MP3 bestanden met songs indien gewenst
Manual
Certificaat