Meridiaan Flush Empowerments 1-10

Meridian Flush Empowerments

Meridian Flush Empowerments

 

De meridianen zijn energetische paden die chi, of energie door het lichaam dragen. De meridianen bevatten punten die worden gebruikt in acupressuur en acupunctuur. Er zijn veel meridianen in het lichaam, maar dit systeem werkt met de 12 belangrijkste. De overtuiging is dat als de energiestroom wordt onderbroken, er een soort ziekte ontstaat in het gebied van de onderbroken stroom, of in een deel van het lichaam dat ermee wordt geassocieerd. Daarom wordt het als zeer belangrijk beschouwd om de energie soepel langs de meridiaanlijnen te laten stromen.

Je zal worden geleerd om de Microkosmische Baan te gebruiken om de helende energieën van de bekrachtigingen door je meridianen te sturen, samen met Mind Focus Affirmaties om specifieke gebieden te bekrachtigen om genezing te versnellen, balans en harmonie te herstellen. De Flushes worden geactiveerd door eenvoudige intentie en kunnen zowel voor jezelf als voor anderen worden gebruikt.

Elke empowerment bestaat uit twee niveaus van dit systeem. Je kunt op de volgende manieren ontvangen:
Niveaus 1 en 2 samen,

Niveaus 3 en 4 samen,

Niveaus 5 en 6 samen,

Niveau 7 en 8 samen,

Niveaus 9 en 10 samen.

Of iedere inwijding apart naar gelang van behoefte.

 

 

MERIDIAN FLUSH EMPOWERMENTS 1 EN 2: (ACTIVATIE)

Meridian Flush 1 verwijdert slechte energie uit het lichaam en ruimt de energiebanen op, waardoor de energiestroom en -verdeling wordt verbeterd. Wanneer je de empowerment activeert, begint de energie vanzelf te werken en gaat deze 5 uur door. Het laat blokkades vrij terwijl het door je meridianen beweegt. Het voelt alsof je lichaam een ​​energievakantie neemt.

Meridian Flush 2 is een opmerkelijk hulpmiddel voor het reinigen van energie dat je meridiaan systeem automatisch 7 uur laten reinigen wanneer het wordt geactiveerd. Je kunt letterlijk de energie voelen stromen door je systeem en uit je lichaam laten stralen.


MERIDIAN FLUSH EMPOWERMENTS 3 EN 4: (VERLEDEN EN HEDEN)

Oprichter: Jose Gonzales

Een voortzetting van de eerste twee Meridian Flush Empowerments, deze twee flushes bieden opheldering voor problemen in het verleden en vervolgens verjonging en verbinding met het huidige moment. Je zult in staat zijn om het verleden los te laten en het heden te omarmen. Als je oude “bagage” hebt die je moet loslaten, zullen deze Meridian Flushes helpen.

Meridian Flush 3 biedt een zeer zachte reiniging van het energiesysteem met specifieke intentie om problemen uit het verleden vrij te geven. Het werkt het beste in combinatie met Meridian Flush 4. Het kan zijn dat deze flush heel diep maar subtiel werkt omdat hij je blokkades opheft. Zodra deze energieën zijn losgemaakt, worden ze opgeruimd met de volgende spoeling. Meridian Flush 3 is handig bij het begin van een Reiki-sessie op zichzelf. De Reiki zal helpen om de oude energieën op te ruimen en de chakra’s in evenwicht te brengen.

Meridian Flush 4 is een sterke, sprankelende energie die je energie geeft. Het wordt gebruikt om de energieën weg te halen die naar boven zijn gebracht in de 3e spoeling, en vervolgens op zichzelf gebruikt om het energetische systeem te versterken, je in verbinding te brengen met de Spirit om je te helpen afstemmen op het huidige moment. Deze flush kan op elk moment worden gebruikt voor een pick-up.

Het wordt aanbevolen maar is niet vereist dat je Meridian Flush Empowerments 1 en 2 eerst ontvangt voordat je deze energieën ontvangt.


MERIDIAN FLUSH EMPOWERMENTS 5 EN 6: (YIN EN YANG)

Stephanie Brail

Deze Flushes brengen de mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht in het energetische systeem, de yin en de yang. Ze zijn een uitstekend compliment voor Reiki of andere genezingssystemen. Deze energieën kunnen je helpen bij het in evenwicht brengen van geslachtsconflicten, waarbij negatieve stereotypen de gezonde balans van mannelijke en vrouwelijke energieën kunnen verstoren. Ze stellen je in staat om zowel yin als yang energieën in jezelf te gebruiken. Ze werken op een manier die vergelijkbaar is met het gebruik van yoga pranayama-ademhaling om balans te vinden tussen actieve en passieve toestanden, waardoor het fysieke lichaam in balans wordt gebracht.

Meridian Flush 5 brengt de yang- of mannelijke energie in evenwicht, waardoor een persoon die zwak of besluiteloos is, meer assertiviteit en kracht krijgt, of het zal een persoon kalmeren die agressief, gewelddadig of boos is. Omdat yang-energie wordt geassocieerd met de zon, helpt deze flush je om verbinding te maken met de energie van de zon. het kan worden gebruikt als u aan vermoeidheid lijdt en een oppepper nodig heeft. Deze energie is net zo nuttig voor vrouwen als voor mannen en helpt hen comfortabeler te worden met assertiviteit.

Meridian Flush 6 balanceert de yin of vrouwelijke energie. Het balanceren van de yin-energie helpt vrouwen die te veel vrouwelijk zijn van binnen zijn, en helpt mannen die te mannelijk zijn geworden zonder vrouwelijke energie. Omdat yin-energie wordt geassocieerd met de maan, kan deze Flush je verbinden met de Maanenergie. Yin-energie is nuttig als je je verward voelt en moet kalmeren om vrediger en rustiger te worden. In onze cultuur hebben mannen yin-energie nodig om hen te helpen balans te vinden met hun meer passieve en introspectieve kanten.

Het is niet vereist dat je de vorige niveaus van Meridian Flushes ontvangt om deze energieën te ontvangen.


MERIDIAN FLUSH EMPOWERMENTS NIVEAU 7 EN 8: (INZICHT EN INSPIRATIE)
Oprichter: Stephanie Brail

Meridian Flush Levels 7 en 8 brengen de positieve energieën van inzicht en inspiratie, verheffen de geest en helpen je je ware levenspad te volgen. Ze zijn een uitstekende aanvulling op Reiki en andere energiehelende systemen. Deze twee flushes genezen op een esoterisch niveau en brengen je in lijn met je innerlijke vonk, waardoor je meer helderheid, vreugde en hoop hebt op een betere toekomst.

Meridian Flush 7 werkt om inzicht te bieden, waarmee u beter door het leven kunt navigeren, spiritueel kunt groeien en kunt reageren op de uitdagingen van het leven.

Meridian Flush 8 brengt inspiratie, of ‘goddelijke invloed‘, wat de oproep van Spirit is om kleine aardse zorgen te overstijgen en je focus te verheffen naar hogere idealen en bezigheden. In combinatie met inzicht kan inspiratie diepgaande nieuwe aanwijzingen voor je leven geven.

Meridian Flushes 7 en 8 zijn de voortzetting van de Meridian Flush-serie, maar het is niet vereist dat je de vorige ontvangen heb om dit afstemmingsniveau te ontvangen. Je kunt deze energieën met iedereen ontvangen of delen, ongeacht of ze de vorige Meridian Flushes hebben gebruikt.


MERIDIAN FLUSH EMPOWERMENTS 9 EN 10: (WEERSTAND EN FLOW)
Oprichter: Stephanie Brail

Meridian Flush-niveaus 9 en 10 helpen weerstand vrij te maken en te verbinden je met de ‘stroom’ van het leven. Ze zijn een uitstekende aanvulling op Reiki en andere energiehelende systemen. Deze Flushes werken specifiek op spiritueel niveau om de ontvankelijkheid voor het positieve in het leven te vergroten, door datgene los te laten waaraan je gehecht bent en een stroom van nieuwe energie binnen te laten komen. Ze kunnen zeer nuttig zijn bij het creëren van positieve verschuivingen en vooruitgang, vooral als je je ‘vast’ voelt zitten in het leven.

Meridian Flush Level 9 werkt aan het loslaten van weerstand op zowel letterlijk als figuurlijk niveau. Op fysiek niveau kan weerstand je lichamelijke gezondheid en welzijn beïnvloeden. Angst kan ertoe leiden dat we meer weerstand creëren dan nodig is vanwege weerstand, waardoor ons leven moeilijker wordt dan nodig is. Deze spoeling geeft indien nodig negatieve weerstand af.

Meridan Flush Level 10 brengt de energie van flow, wat veel gemakkelijker is zonder weerstand. Wanneer onze chi niet goed stroomt, kunnen we ziekte van lichaam en geest ervaren. Door negatieve weerstand in je leven te verwijderen, kun je meer ‘flow’ ervaren, wat kan blijken als perfecte kansen en verbindingen. Het kan ook inspirerend zijn als je een ‘aha’-moment hebt. Deze flush brengt nieuwe positieve energie in de meridianen, die fungeert als een spiritueel smeermiddel om oude energieën los te maken, waardoor je een vrediger, productiever en gemakkelijker leven kunt leiden.

Meridian Flushes 9 en 10 zijn de voortzetting van de Meridian Flush-serie, maar je hoeft niet de eerste acht flushes te ontvangen om op dit niveau te zijn afgestemd. Je kunt deze energieën met iedereen ontvangen of delen, ongeacht of ze de vorige Meridian Flushes hebben gebruikt.

Voor deze verfrissende energie systeem vraag ik €30,00, inclusief 5 handleidingen en certificaat na de laatste inwijding per mail