Wat betekenen de kleuren van een aura?

 

 

 

Wat betekenen de kleuren van een aura?

 


Elke kleur van een aura heeft zijn eigen betekenis en het is belangrijk om te weten wat je auraveld probeert te onthullen. Deze kleuren drukken de energie, gedachten, gevoelens, het welzijn en het spirituele bewustzijn van een individu uit.

Zoals we allemaal weten, hebben kleuren veel betekenissen die representatief zijn voor bepaalde energieën en ambities. Afhankelijk van je humeur kan het gemakkelijk zijn om aan te nemen wat de kleur van je aura is.

 

Een van de voordelen van naar binnen kijken is te begrijpen wat je aura probeert te onthullen.

Hoewel sommige aurakleuren zeldzamer zijn, is het mogelijk om alle aurakleuren te bereiken.

De kleur van een aura kan zijn:
Purper,
Blauw,
Groen,
Geel,
Oranje,
Rood,
Roze,
Bruin,
Grijs,
Zwart,
Wit,
Zilver,
Goud,
Regenboog.

De 14 kleuren van Aura en hun spirituele betekenis. Elke aurakleur heeft zijn eigen betekenis die tot doel heeft diepe emotie en spirituele vooruitgang te tonen. We kunnen onszelf beter begrijpen wanneer we de kleuren van onze aura gebruiken om het verband tussen innerlijke rust en uiterlijk te laten zien.

Er zullen echter momenten zijn dat je niet zo afgestemd bent op je emoties. Daarom kan het voordelig zijn om de kleuren van een aura in je voordeel te gebruiken! Het is mogelijk dat jouw aura meerdere kleuren vertoont en dit is normaal.

Hoewel het moeilijk kan zijn om positieve kleuren van negatieve kleuren te onderscheiden, geven ze je een glimp van wat je misschien niet eens weet. Er zijn 14 kleuren die door je aura heen kunnen schijnen. Ontdek de betekenis van elk van hen:

1. Paars:
Paars laat zien dat je spiritueel bewuster en opener wordt in bepaalde gebieden van je leven. Als je nieuwe liefde hebt binnengelaten of geestelijk tevreden bent, laat de paarse kleur zien dat je op de goede weg bent.

2. Blauw:
Deze kleur staat voor balans en intuïtieve vaardigheden. Een schitterend koningsblauw kan duiden op een paranormaal vermogen. Soms is het moeilijk om alle eisen van het dagelijkse leven in evenwicht te brengen. Als je echter blauw in je aura ziet, maak je grote vorderingen in de richting van stabiliteit.

3. Groen:
Net als zijn rol in de natuur, symboliseert groen de natuurlijke genezende vermogens. Een blauwgroene kleur kan een hoog niveau van genezende kracht vertegenwoordigen. Uw beroep kan de kleuren van uw aura aangeven. Dat gezegd hebbende, als je een arts, massagetherapeut, counselor, etc. bent, zie je vaak de kleur groen.

4. Geel:
Net als de dynamiek van de kleur zelf, duidt geel op een speels en nieuwsgierig karakter. Het kan ook wijzen op een spiritueel ontwaken. Als je koestert in de kleine geneugten van het leven, kan je speelsheid worden verhoogd, wat resulteert in een gele kleur.

5. Oranje:

Oranje bevordert een sterke emotie en vitaliteit. Fel oranje symboliseert een goede gezondheid en een optimaal leven. In combinatie met rood kun je vertrouwen hebben in jezelf. De kleur oranje vertegenwoordigt zeer positieve emoties en is te zien als je je gelukkig, gezond en zelfverzekerd voelt.

6. Rood:
Donkerrood vertoont meestal zelfredzaamheid, terwijl troebel rood negatieve energie en onderdrukte woede betekent. Deze kleur is echter erg krachtig. Hoewel het misschien niet de beste kleur is om tevoorschijn te komen, laat rood je zien dat je je moet concentreren op het loslaten van je negatieve emoties.

7. Roze:
De 14 kleuren van Aura en hun spirituele betekenis (3)Deze kleur van liefde toont de kracht van romantiek. Lichtroze suggereert vaak een sterke balans tussen spiritueel bewustzijn en materiële realiteit. Ben je elke dag meer en meer verliefd op je partner? Dan mag je er vanuit gaan dat de kleur roze je omringt.

8. Bruin:
Als je bang bent voor de onbekende omstandigheden van je leven, kan deze kleur zich voordoen als je aura. Brown zal deel uitmaken van uw auraveld als u moeilijke beslissingen overweegt of als u zich zorgen maakt over de toekomst.

9. grijs:
Grijs kan duiden op depressie, de donkere kant van je persoonlijkheid, of stagnerende of geblokkeerde energie die moet worden uitgedrukt. Is er iets dat je vasthoudt? Het zien van de grijze kleur is jouw teken om het eruit te laten. Wat het ook is, woede, verdriet of onbehagen, het is tijd om te gaan met wat je te wachten staat.

10. Zwart:
Het is duidelijk dat deze kleur een bepaald type negativiteit vertegenwoordigt. Het kan ook wijzen op een onwil om te vergeven. De donkere wolk boven je hoofd (letterlijk en figuurlijk) mag niet worden genegeerd. Laat alle opgekropte emoties los en verander dingen.

11. Wit:
Een van de zeldzaamste aurakleuren, wit omringt meestal alleen degenen die zeer spiritueel zijn en de fysieke realiteit hebben overstegen. Hoewel je deze kleur niet kunt zien in je aura, is wit altijd iets om op te letten, omdat het je spirituele vooruitgang wil laten zien.

12, 13. Zilver en goud:
Deze kleuren omringen de kleuren met een hoge spirituele trilling, vergelijkbaar met de kleur wit. Als je een uitzonderlijke relatie hebt met het spirituele rijk, zul je waarschijnlijk de kleuren zilver en goud in je aura zien.

14. Regenboog:
Het mooiste energieveld, de regenboog-aura’s, presenteren zich in de 5e spirituele dimensie. Mensen met deze aurakleur zijn hoogstwaarschijnlijk spirituele leraren, genezers en lichtwerkers.

Regenbogen zien is een andere zeldzame verschijning in een aura. Toch zullen heel bijzondere mensen een regenboog aan kleuren in hun aura vinden. De kleuren van de aura zijn uniek voor ons allemaal. En er is een kans dat we niet tevreden zijn met allemaal in ons leven.

Maar hoe meer ervaringen je opdoet en hoe meer je verbonden bent met de spirituele wereld, hoe meer je de mogelijkheid vergroot om alle kleuren gedurende je hele leven af ​​te geven. Door de kleuren te begrijpen die we in het auraveld kunnen zien, kunnen we onszelf beter kennen en de emoties die we voelen kennen.

Als je merkt dat je ooit losgekoppeld bent van je emotionele, mentale, fysieke of spirituele gezondheid, wend je dan tot de kleuren van je aura voor antwoorden.