Zelfinwijding: Geestelijke Bescherming Reiki

 

 

 

Geestelijke Bescherming Reiki

 

 

Geestelijke bescherming Reiki is een prachtig systeem, om geestelijke bescherming te krijgen en een te worden met het Universum. Het onderscheidt zich door zijn eenvoud en effectiviteit.

Dit systeem is zo makkelijke te gebruiken, dat zelfs kinderen het kunnen doen. Je kunt op 2 manieren afstemming krijgen tot dit krachtige systeem:

1) Door aan je Hogere Zelf te vragen om je af te stemmen.

2) Door afstemming door middel van een Reiki Master.

Het systeem gebruikt maar 1 symbool. Het OHM symbool. Het wordt gebruikt om onmiddellijk vrede te brengen in je geest en lichaam. Ik hoop dat je veel plezier aan dit systeem mag beleven en veel wegen zult vinden om zijn energie te gebruiken.

Gebruik van deze energie: Om verbinding te maken met deze energie zeg je: “Geestelijke bescherming Reiki” en de energie begint te stromen.

Visualiseer dat er een wit licht je kruinchakra binnenkomt, dit versterkt je verbinding.

Om jezelf te beschermen tegen psychisch kwaad roep je: “Aartsengel Michaël” aan en onmiddelijk ben je beschermd door Aartsengel Michaël’s beschermende energie.

Om negatieve energieën en gedachtenvormen uit je aura en spirituele lichaam te verwijderen zeg je: Maak me schoon door alle negatieve energieën en gedachtenvormen te verwijderen. In ongeveer 3 minuten is je aura en spirituele lichaam schoon. Het helpt als je tijdens dit proces visualiseert dat je in een douche staat van wit licht. Achteraf zul je je schoon en verfrist voelen.

Om je te beschermen tegen psychische aanvallen zeg je: Geestelijke bescherming Reiki rondom me. Visualiseer jezelf gehuld in wit licht.

Je zult jezelf gevuld en omhuld voelen door deze bel van licht. Je bent nu beschermd tegen alle negatieve gedachtenvormen. Zowel je eigen gedachten als gedachten die tegen je gericht zijn.

Om een voorwerp te beschermen tegen negativiteit zeg: Bescherm voorwerp. Het voorwerp zal na 2 tot 3 seconden beschermd zijn.

Om een persoon te beschermen, plaats je je handen in de bid positie en je visualiseert de persoon tussen je handen in. Zeg nou: (De naam van de persoon) je bent beschermd door Aartsengel Michaël. De persoon zal volledig beschermd zijn, zodra je de energie niet meer voelt stromen.

Om jezelf of iemand anders zich beter in zijn/haar vel te laten voelen, raak je de schouders van de persoon aan of bedenkt zijn oren met je handen en verbindt je met de energie door te zeggen: “Geestelijke Bescherming Reiki”, in gedachten visualiseer of zeg je het woord OHM. De persoon is meteen rustig en ontvangt een krachtige heling.

Plaats je handen in de bidpositie en zeg het woord OHM, om zich een te voelen met het contact tussen het Universum en de energie in je handen

Onthoud dat je Hogere Zelf je kan afstemmen, maar je dient erom te vragen.

Dit kan bijvoorbeeld op de volgende manier: Ik vraag mijn Hogere Zelf om me nu af te stemmen op Geestelijke Bescherming Reiki. Na ongeveer 15 minuten is de afstemming compleet. Vergeet niet om je Hogere Zelf te bedanken.

Deze handleiding en inwijding mogen niet verkocht worden. Wel is het toegestaan om het in zijn oorspronkelijke ongewijzigde vorm gratis te verspreiden. Gelieve geen wijzigingen te maken zonder eerst te overleggen met de auteur. Deze handleiding is alleen aangeboden voor informatieve doeleinden. De lezer neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze informatie.

 

Deze zelfinwijding mag je gekopieerd worden voor eigen gebruik!