Aartsengel Michaël Alignment

 

 

Aartsengel Michaël Alignment

Founder Mariah Windsong

€30,00

€15,00

Aartsengel Michaël Uitlijning energiesysteem stemt je hartcentrum, derde oog, wortelchakra en handen af om in lijn te zijn met Aartsengel Michaël. Aartsengel Michael Uitlijning van het Derde Oog is gechanneld om onze intuïtie en onderscheidingsvermogen in wijsheid en moed te helpen vergroten.

Aartsengel Michael Root Chakra Alignment verwijdert angst die verband houdt met gevaren die worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van welke aard dan ook en veiligheid in huis.

 

Na het ontvangen van de Arch Angel Michael Alignment afstemming kun je verschillende energie functies met jouw intentie activeren:

  • Arch Angel Michael Alignment (uitlijning)
  • Arch Angel Michael Third Eye Alignment (3de oog)
  • Arch Angel Michael Root Chakra Alignment (wortelchakra)
  • Arch Angel Michael’s Hand Enhancement (handchakra’s)
  • Arch Angel Michael Power )Michaëls kracht)
  • Arch Angel  Michaël Anointing™ (Zalving)

 

Arch Angel Michael Third Eye Alignment™ is gechanneld om je intuïtie en onderscheidingsvermogen te laten toenemen in wijsheid en moed. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michael Third Eye Alignment activeert. Mariah Windsong (de founder van dit systeem) werkt hier al meer dan 5 jaar persoonlijk mee en is heel gelukkig met de resultaten. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michael.

Arch Angel Michael Root Chakra Alignment™ verwijdert angst gerelateerd aan gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van iedere aard en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.

Arch Angel Michael’s Hand Enhancement™ vergroot je vermogen als kanaal voor helende energieën.

Arch Angel Michael Power™ is een energie functie die je in de stroom zet van de kracht en geestelijke autoriteit van aartsengel Michael. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.

Arch Angel Michael Anointing™ is een zalving van zijn energieën. Het verhoogt de bekwaamheden van je kruin chakra om op een hoger niveau te functioneren. Sommigen ervaren Arch Angel Michael Anointing™ als een versterking van hun natuurlijke aura beschermingsschild.

 

Wat ontvang je:

Een handleiding
Een eenmalige inwijding
Een certificaat

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen