Shamballa 1024

 

 

SHAMBALLA 1024 

 

€10,00

 

 

Shamballa 1024 Healing Modality is de oorspronkelijke vorm van hedendaagse Reiki. Shamballa 1024 is 5D multidimensionale genezing.

OORSPRONG
Shamballa Reiki was een vorm van energetische genezing die veel werd gebruikt in de Atlantische tijd. St. Germain hield en oefende in zijn vorig leven als Hogepriester en Healing Master van Atlantis deze helende energieën van de 5e dimensie. Toen Atlantis viel, gingen de leringen en afstemmingen naar de vier hoeken van de aarde, maar de kennis en verlichting ging in de loop van de tijd verloren.

Alleen Reiki Masters kunnen worden geïnitieerd en afgestemd op Shamballa Reiki omdat ze de hogere vibraties van deze symbolen en energieën kunnen vasthouden.

Shamballa 1024 Reiki is een veel dieper en holistische vorm van healing op alle niveaus, van het spirituele tot het DNA.

HOE SHAMBALLA REIKI WERKT…..

De beoefenaar is afgestemd met 1024 verschillende 5D-energiefrequenties die worden weergegeven door verschillende symbolen en codes. De beoefenaar houdt deze energieën vast in hun aura, lichaam en hologram.

De beoefenaar hoeft niet alle 1024 symbolen te kennen en welke te gebruiken, aangezien het inherente en geleide kennis is.

Wanneer de healingsessie plaatsvindt, worden deze energieën doorgegeven aan de ontvanger. De beoefenaar wordt aangevuld met de gebruikte energieën uit de hogere dimensie en de ontvanger houdt die energieën totdat ze zijn uitgeput.

Als de ontvanger de tijd neemt om zachtjes op deze energieën te mediteren, kunnen ze deze vasthouden totdat de genezing is voltooid.

BIJVOORBEELD…
Stel dat twee verschillende mensen hetzelfde gezondheidsprobleem hebben als een zere maag door constipatie. Dezelfde energieën / symbolen / codes worden gebruikt omdat hetzelfde onderwerp dezelfde behandeling vereist.

Voorwaarde:  Master: Shambhala Multi Dimension Healing Reiki

Wat ontvang je:
Een handleiding en een eigen handleiding
Een eenmalige inwijding
Een certificaat

En je kunt deze mooie inwijding doorgeven als Shambhala Reikimaster