Shaman Care Session™

 

Shaman Care Session

€15,00

Founder: Mariah Windsong

 

 

Shaman Care Session™ brengt je een energiesessie die wordt gegeven door sjamanen die in afstemming zijn met de Eeuwige Heilige Bron, inclusief degenen die zijn overgegaan uit dit aardse fysieke leven.

Sjamanen geloven dat in de intelligentie en vonk van de Eeuwige Heilige Bron in de hele natuur. Ze weten hoe ze hun bewustzijn kunnen overbruggen om informatie waar te nemen binnen de spirituele energie van de natuur. Ze zijn wandelaars tussen de werelden, tussen verschillende werkelijkheden en de geesten die daar leven.

Als je eenmaal die dosis energie hebt ontvangen, heb je het recht om een ​​Sjamaanzorgsessie te activeren, waarbij je de Sjamaan uit de oudheid aanroept om je vandaag te helpen. Meestal zal dat een Sjamaan zijn uit de Spirituele Rijk die al overgegaan is.

De sjamanen die energetisch naar je toe komen vanuit de spirituele rijken om je sjamaanzorgsessie te geven, staan ​​onder het gezag van je eigen hogere zelf, ziel en Eeuwige Heilige Bron. Dit betekent dat hoewel ze jullie allemaal beter willen maken, nu volledig genezen, ze alleen zullen doen wat door je hogere zelf en ziel is toegestaan ​​in deze ene sessie.

Wat ontvang je
Eenmalige inwijding.
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.