Adrenal Care Shakti – inwijding

 

 

Adrenal Care Shakti – inwijding

 

Founder Mariah Windsong

 

€15,00

Voor heling en ondersteuning van de bijnieren & harmonisatie van het lichaam.

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren. Na het ontvangen van de inwijding kun je op ieder moment werken met de Adrenal Care Shakti. Zij is gespecialiseerd in het werken met de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Een Shakti is een lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren help nodig hebben. Stress veroorzaakt problemen voor je bijnieren. Adrenal Care Shakti brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Voordelen van dagelijkse activatie
Beter slapen
Minder gewrichts- en spierpijn
Het herwinnen van normale energieniveaus
Het herwinnen van een normale hormoonproductie
Verminderde allergische reacties
Het bereiken van diepere ontspanning in alle gebieden van het lichaam
Organen en klieren in je lichaam gaan beter functioneren
Het verminderen van oedeem en verbetering van nierfunctie
Bloedsuikerspiegel en stofwisseling functioneren weer als normaal
Je voelt je gezondheid en welzijn op vele manieren verbeteren
Founder: Mariah Windsong

Na de inwijding
Kun je dagelijks de Adrenal Care Shakti activeren. Zij helpt je om jezelf in evenwicht te brengen, aan te vullen en je bijnieren te resetten. Adrenal Care Shakti kalmeert de dissonante trillingen, die zorgen dat verschillende systemen niet meer naar behoren functioneren. Wanneer verschillende systemen van het lichaam en organen in overeenstemming zijn met elkaar op energetisch niveau werken ze veel beter samen en je voelt je beter! Je kunt de inwijding ook doorgeven.

Wat ontvang je:
Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.