10 Symptomen van de Donkere Nacht van de Ziel/ Tweelingziel

 

10 Symptomen van de Donkere Nacht van de Ziel Tweelingziel en waarom het nodig is

 

Door een donkere nacht van de ziel gaan is een van de moeilijkste dingen die je ooit kunt doen. Nog moeilijker wordt het als je met je tweelingziel door een donkere nacht van de ziel gaat.

De tweelingzielreis en de donkere nacht van de zielenreis zijn beide veeleisend, en het kan enorm lastig zijn om ze tegelijkertijd te moeten doormaken.

Niet veel mensen praten over de donkere nacht van de ziel, omdat het een vrij nieuw concept is. Dit betekent niet dat het niet gebeurt; het is gewoon zeldzamer dan deze twee reizen afzonderlijk gedaan. De gecombineerde reis verwijst naar het moment waarop de tweelingvlam en de donkere nacht van de zielenreizen tegelijkertijd plaatsvinden.

Deze reizen kunnen met elkaar verbonden zijn; sommige tweelingzielen doorlopen de reizen tegelijkertijd. In sommige gevallen kan de aanleiding voor de donkere nacht van de ziel de ontmoeting van iemands tweelingvlam zijn.

In andere situaties kun je hun tweelingziel ontmoeten terwijl je in de donkere nacht van de ziel bent. Deze reizen hoeven niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd te gebeuren, maar ze zullen wel een verband hebben.

Vandaag gaan we kijken naar de symptomen die je doormaakt tijdens een donkere nacht van de ziel met een tweelingziel en wat je kunt verwachten.

Wat is de Donkere Nacht van de Ziel voor Tweelingvlammen?

Dit is een gezamenlijke ervaring die tweelingvlammen hebben tijdens één of beide van hun donkere nacht van de zielenreis . Het is een zeer rauwe en emotioneel kwetsbare tijd waarin hun ware zelf wordt blootgelegd. Hun reis kan hen helpen meer te leren over hun individuele zelf en hoe ze samenwerken.

Je tweelingziel bevindt zich misschien op dezelfde reis als jij wanneer je elkaar ontmoet, en je kunt doorgaan met deze reis totdat je Union bereikt . Het kan een wederzijds voordelige tijd zijn, maar het zal je uitputten en je overweldigd laten voelen .

Wat is het doel van de Tweelingvlam Donkere Nacht van de Ziel?
Het doel van de donkere nacht van de ziel en de tweelingvlamreizen is om je te helpen een betere versie van de ziel te bereiken . De donkere nacht van de zielentweelingvlamreis helpt je spiritueel te veranderen en te ontwikkelen en je oude wonden te helen. Het is ook tijd om al het karma dat je hebt opgestapeld terug te betalen.

Als je deze reis met je tweelingziel doorloopt, kun je de aspecten van je relatie laten zien waaraan je moet werken om een ​​betere en genezende versie van jezelf te worden. Je kunt de kwaliteiten zien die je laat zien in een relatie en de kwaliteiten die je moet veranderen.

De reizen helpen je te zien wat je nodig hebt om jezelf te helen terwijl je je karmische schulden afbetaalt . Tijdens deze reis zul je je diepste onzekerheden zien en daar doorheen moeten werken om een ​​krachtigere versie van jezelf te worden.

Je tweelingziel kan gedurende deze tijd een bron van troost zijn, ook al zijn ze misschien op hun eigen reis.

10 Dark Night of The Soul Twin Flame-symptomen

De volgende symptomen kunnen u helpen te weten wanneer u met uw tweelingziel een donkere nacht van de ziel doormaakt.

1. Je ontmoet je tweelingziel
Misschien heb je je tweelingziel ontmoet voordat je aan je donkere nacht van de zielenreis begon. Dit kan de triggerende gebeurtenis zijn die jouw donkere nacht van de ziel begint. Het kan erg verwarrend zijn vanwege de intense emoties die je in deze tijd voelt.

Hoewel het in deze moeilijke tijd misschien moeilijk is om een ​​nieuw persoon te verwelkomen, kan je tweelingvlam je daadwerkelijk helpen op je reis .

In andere gevallen ontmoet je je tweelingziel misschien pas als je ver gevorderd bent in je donkere nacht van de ziel. Dit is de moeilijkste van de twee, omdat de emoties rondom je tweelingvlam en de donkere nacht van de ziel te hoog voor je kunnen zijn. Beide gebeurtenissen zijn gedenkwaardig en vereisen veel kracht.

Je kunt ook je tweelingziel ontmoeten terwijl zij door hun eigen donkere nacht van de ziel gaan. Als de timing goed is, en dat is waarschijnlijk het geval, zullen jullie twee samen op die reis gaan en als betere mensen tevoorschijn komen tegen de tijd dat je Union bereikt.

2. Je voelt je verloren en zonder richting
Wanneer je door de donkere nacht van de ziel gaat , kun je je verloren en alleen voelen en nergens heen. Deze emoties worden versterkt tijdens de donkere nacht van de zielentweelingzielreis.

Je kunt in deze periode een zogenaamde midlife- of existentiële crisis ervaren, wat misschien niet prettig is voor je tweelingziel.

Je begint alles van het leven in twijfel te trekken en hebt het gevoel dat niets zin heeft. Tijdens deze ervaring kun je ook het contact met je tweelingziel verliezen, waardoor je je nog meer alleen kunt voelen. Je hebt het gevoel dat een groot deel van jezelf ontbreekt en je weet niet wat je volgende stap zou moeten zijn.

De verwarring en gevoelens van verlies zijn zo krachtig dat ze je emoties kunnen overnemen. Het kan zijn dat je de tijd uit het oog verliest en je leeg voelt. Je zou zelfs je spiritualiteit kunnen verliezen.

Laat dit niet gebeuren; geef jezelf de ruimte en tijd om te ervaren wat je moet doen . Weet dat je uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd zult komen en ga door.

3. Je ervaart symptomen van de Donkere Nacht van de Ziel
De symptomen van de donkere nacht van de ziel kunnen emotioneel, fysiek en spiritueel zijn. Ze kunnen zich laten zien via fysieke manieren, zoals hoofdpijn. Je zult op dit moment met veel negatieve energie te maken krijgen, wat overweldigend voor je kan zijn.

Je lichaam gaat op zoek naar manieren om deze emoties los te laten, met als gevolg hoofdpijn.

Ook kun je hierdoor je eetlust verliezen en een verstoord slaappatroon krijgen. Ik heb persoonlijk last gehad van ernstige depressies en angstgevoelens gedurende de tijd dat ik professionele hulp moest zoeken. Als dit gebeurt, ontmantelt je ziel je eerdere overtuigingen en laat hij je de ware zin van het leven zien.

Je tweelingziel kan ook soortgelijke symptomen ervaren als hij of zij op reis is. In deze periode kunt u bij elkaar terecht voor steun. Het is ook geen schande om hulp te krijgen van een hulpverlener om u te helpen beter met deze emoties om te gaan.

4. Het ervaren van scheiding tussen jou en je tweelingziel
Het ervaren van scheiding tussen jou en je tweelingziel
Jij en je tweelingvlam zullen tijdens je reizen hoogstwaarschijnlijk een soort scheiding ervaren. Dit komt omdat elke donkere nacht van de zielstweelingvlamervaring anders is.

Je kunt een pad bereiken dat je tweelingziel niet heeft . Dit leidt tot een pijnlijke scheiding waardoor je het gevoel krijgt dat je een aanzienlijk deel van jezelf bent kwijtgeraakt.

Hiermee omgaan kan erg teleurstellend zijn, omdat je bij de stropdas al een aantal intense emoties doormaakt. Het kan voor jou en je tweelingziel de donkere nacht van de ziel activeren of verdiepen . Hoe slecht het op dat moment ook mag voelen, onthoud al het goede dat eruit zal voortkomen.

Je kunt ook moed putten uit de wetenschap dat jij en je tweelingziel binnenkort herenigd zullen worden. Dit is slechts een tijdelijke scheiding die jullie in staat stelt aan jezelf te werken . Jullie zullen allebei delen van jezelf ontdekken die genezing nodig hebben.

Werk hieraan om ervoor te zorgen dat jullie tegen de tijd dat jullie herenigd worden betere mensen zijn, beter toegerust om jullie tweelingzielreis aan te kunnen.

5. Je moet je angsten onder ogen zien
We houden er allemaal van om ons zo nu en dan te verbergen voor onze angsten. Dat komt omdat we er niet van houden om dingen onder ogen te zien die ons een ongemakkelijk gevoel geven of ons pijn doen. In plaats daarvan kiezen we ervoor om deze emoties weg te duwen en onszelf voor te houden dat we er later wel mee zullen omgaan .

Welnu, de tijd om ermee om te gaan kan komen tijdens je donkere nacht van de reis van de tweelingziel.

Al je angsten, zelfs die uit je vorige levens , zullen op dit moment naar de oppervlakte komen, en je zult ermee moeten omgaan. Je krijgt niet de kans om je terug te trekken of ze op te bergen zoals je gewend bent. Door je angsten onder ogen te zien, leer je belangrijke lessen die je al die tijd hebt vermeden.

Hoewel het eng kan zijn, kun je het doen. Confronteer je angsten de een na de ander, trek er de lessen uit die je moet leren, en je zult klaar zijn om verder te gaan met je donkere nacht van de zielenreis.

Houd uw geloof vast en vertrouw op het hogere doel . Het is een belangrijke leerstap en je moet proberen zoveel mogelijk te leren.

6. Je begint vragen te stellen
Tijdens je ervaring heb je veel tijd voor introspectie. Dit kan vragen oproepen als: wie ben ik? Wat is mijn levensdoel? Wat kan ik leren van mijn reis? Wat kan ik doen om mijn leven te verbeteren?

Dit zijn allemaal noodzakelijke vragen die je zullen helpen meer over jezelf te leren . Ze zullen je openstellen voor nieuwe manieren van denken die je meer zullen leren over de wereld en jouw aandeel daarin.

Als je in je donkere nacht van de zielentweelingzielreis zit, kun je deze tijd ook gebruiken om erachter te komen hoe je een betere partner kunt zijn .

Het kan zijn dat je er klaar voor moet zijn om de zwaarste delen van jezelf onder ogen te zien. Je moet ook bereid zijn om je daden uit het verleden te veranderen, zodat je een beter mens kunt worden. Dit zal niet gemakkelijk voor je zijn, maar het zal je helpen op je reis .

7. Onmiddellijk karma
De donkere nacht van de reis van de tweelingvlam van de ziel is ook de tijd waarin je te maken krijgt met karmische vergelding. Je zult onmiddellijk karma voor je daden gaan ervaren. Uw reis kan op dit punt moeilijk worden en u zult alle hulp nodig hebben die u kunt krijgen .

Het karma waarmee je te maken krijgt, zal de fouten en goede daden die je in je vorige leven hebt gedaan, goedmaken.

Tegelijkertijd zul je al heel vroeg de vruchten van je acties gaan zien. Wat ik hiermee bedoel is dat je karma, goed of slecht, kunt krijgen voor je daden op dezelfde dag dat je ze doet.

Het kan zijn dat u niet eens de tijd heeft om te herstellen voordat de ziekte u treft, dus u moet voorzichtig zijn met wat u op dit moment doet .

Als je bij je tweelingziel bent, kan het onmiddellijke karma je relatie beïnvloeden. Dit is een van de duidelijkste tekenen van je donkere nacht van de zielstweelingvlamverbinding.

8. Emotionele reiniging
Emotionele reiniging
Dit is een donkere nacht van de ziel symptoom dat je alleen zult ervaren en tijdens je donkere nacht van de ziel met je tweelingziel. Het is een fase waarin je emotioneel wordt gereinigd en alle pijn uit het verleden loslaat.

Tegen de tijd dat je dit stadium bereikt, zul je zoveel geleerd hebben dat de reiniging welkom zal zijn .

Als je er met je tweelingziel doorheen gaat, kan de emotionele reiniging voor jullie allebei een opluchting zijn. Het zal je helpen een kwetsbare staat te bereiken met je tweelingziel en alle kaarten op tafel leggen.

Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn tegen je tweelingvlam wanneer dit gebeurt, omdat deze als middelpunt voor je relatie kan fungeren.

Wanneer dit gebeurt, komen al uw kwetsbaarheden aan de oppervlakte, waardoor u weet welk type persoon u bent. Je tweelingziel kan je naar deze stap duwen en kan het makkelijker of moeilijker voor je maken .

9. Je ontdekt het doel van je leven
Zodra alles blootgelegd is, kunt u beginnen aan uw wederopbouw- en herverbindingsreis. Dit is rond de tijd dat je het ware doel van je leven leert kennen . Je oude leven heeft misschien niet meer dezelfde invloed op je als vroeger.

Dit vereist dat je een nieuwe persoonlijke reis begint. Dit betekent dat u uw ware doel moet leren kennen en daarnaar moet handelen . Het is je nieuwe roeping in het leven en zal je helpen op je reis om een ​​beter mens te worden.

Je zult ook een manier moeten vinden waarop je tweelingziel een rol zal spelen in dit nieuwe leven en je doel. Zullen zij het nieuwe pad steunen, of zal het te veel voor hen zijn? De tijd zal het leren. Praat met je tweelingziel om meer te weten te komen over hun situatie op dat moment en de volgende mogelijke zetten.

10. Spirituele groei
Ons laatste symptoom van de donkere nacht van de zielstweelingziel-ervaring is het zien van daadwerkelijke spirituele groei. Dit betekent niet dat je voorheen geen spiritueel persoon was. Wat ik bedoel is dat je een hernieuwde waardering voor je spiritualiteit zult krijgen , en dat je die water zult blijven geven.

Het bereiken van spirituele verlichting is niet de laatste stap van je reis. Je zult eraan moeten blijven werken voordat het uitgroeit tot iets moois. Vind een manier om hier met je tweelingziel doorheen te werken, zodat je een manier kunt vinden die voor jullie allebei werkt.

De komende reis zal niet gemakkelijk zijn, maar u kunt bemoedigd worden te weten dat het ergste achter u ligt. Het enige wat u en uw tweelingziel nog rest is om uzelf uit te vinden en te weten hoe uw leven eruit zal zien .

Hoe om te gaan met de donkere nacht van de Ziel-Tweelingvlam-reis?

Je kunt de donkere nacht van de reis van de tweelingziel niet stoppen als deze eenmaal is begonnen. Je kunt echter manieren vinden om jezelf er doorheen te helpen. Een van de belangrijkste dingen die u moet doen, is steun zoeken bij een vertrouwde adviseur .

Dit kan uw spiritueel adviseur zijn of uw therapeut. Zij kunnen u helpen omgaan met de gevolgen van wat u doormaakt. Uw gezin kan in deze tijd ook een goed ondersteuningssysteem zijn.

Een ander belangrijk ding is het aanvaarden van de karmische lessen die deze periode je leert . Deze lessen kunnen je helpen sneller door de donkere nacht van de zielentweelingzieltrein heen te komen. Het reinigt je aura en geeft je een nieuwe start.

Zorg ervoor dat je deze fouten nooit meer herhaalt als je ze eenmaal hebt geleerd en loslaat.

Verspil je tijd niet door je zorgen te maken over de dingen die je niet kunt veranderen en laat ze aan het universum over. Accepteer wat je aankunt en werk daar zo goed mogelijk aan . Je moet je ook concentreren op je spirituele ontwikkeling, omdat dit je kan helpen een beter mens te worden.

Laatste woorden
Hoe groot een achtbaan de donkere nacht van de reis van de tweelingziel ook kan zijn, je zult hem overwinnen. De bovenstaande symptomen kunnen u helpen te beseffen wanneer dit gebeurt en u helpen te weten wat u moet doen om uzelf voor te bereiden.

Werk hard om jezelf beter te maken, en je zult blij zijn met de resultaten.

ron: Kathleen Vincent