Beschermengel volgens je naam

 

 

Dit is jouw persoonlijke beschermengel volgens je naam

Ongeacht wie je bent als persoon, je beschermengel waakt over je vanaf de dag dat je werd geboren, en dat zal zo blijven terwijl je door het leven gaat.

Veel mensen hebben gemeld dat ze berichten van engelen ontvingen terwijl ze wakker waren of terwijl ze droomden.

Daarna besloten ze deze techniek te gebruiken om te bepalen wie hun beschermengel is, en sindsdien is de communicatie tussen hen en de engelen aanzienlijk verbeterd.

Het berekenen van ons naamnummer, ook wel bekend als het magische getal dat bij onze naam hoort, ziet er als volgt uit:

Schrijf je voornaam en je achternaam op het vel papier.
Voeg aan elke letter een cijfer toe dat overeenkomt met die letter volgens de numerologie en tel ze op:
1 – A, J, S
2 – B, K, T
3 – C, L, U
4 – D, M, V
5 – E, N, W
6 – F, O, X
7 – G, P, Y
8 – H, Q, Z
9 – Ik, R

Johnny Depp bijvoorbeeld:
Johnny 1+6+8+5+5+7 = 32.
Depp 4+5+7+7 = 23.
32+23 = 55
5+5 = 10
1+0 = 1

Je moet elk cijfer van een tweecijferig getal bij elkaar optellen totdat je één enkel getal krijgt. Het magische getal van deze naam is 1.

NAAM NUMMER 1 – ARIËL
Deze engel helpt alle levende en bestaande wezens. De beste manier om met hem in contact te komen is wanneer je de natuur in gaat, omdat hij daar heel dicht bij je is.

Hij stuurt vaak berichten om iets te doen voor zijn omgeving en om de puurheid van de natuur te behouden. Als je ook betrokken bent bij natuurbehoud of als je dieren beschermt, zal het hart van je engel vol vreugde zijn.

Ariël zegt ook dat je, in plaats van na te denken over hoeveel gevaren er om je heen op de loer liggen, moet nadenken over hoeveel er in je zit en hoe je je wereld kunt verfraaien en verbeteren!

NAAM NUMMER 2 – CHAMUËL
Als de beschermengel Chamuel is, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je gezegend bent. Je zult nooit ophouden jezelf als een kind van God te beschouwen.

Er zijn geen ongeplande gebeurtenissen in zijn leven. Zelfs in de meest moeilijke omstandigheden zal hij de weg voorwaarts wijzen, zodat je het licht aan het einde van de tunnel kunt zien.

Hij zal je aanmoedigen om je geloof te behouden door met je te communiceren via je dromen. Het is de taak van Chamuël om zowel licht als duisternis in de wereld te brengen.

Hij is de belichaming van hoop en richt zijn liefde altijd op de plaatsen waar deze het meest nodig is.

NAAM NUMMER 3 – GABRIËL
Hij is een engel met grote macht, en als je beschermengel helpt hij je jezelf te accepteren, samen met al je kracht en liefde.

Er is een goede kans dat je grote dingen in het leven zult bereiken, en wanneer dit gebeurt, zal de hulp van de engel Gabriël zeer nuttig voor je zijn om je evenwicht te bewaren en in dienst van het Licht te blijven.

Het is waar dat de weg naar de hel geplaveid is met de beste bedoelingen, maar er zijn momenten waarop je een gids nodig hebt. Door koperen sieraden te dragen, kun je je communicatie met de engelen verbeteren.

NAAM NUMMER 4 – HANIËL
Dit is een engel van acceptatie die zeer gevoelig is en die kleine maar wonderbaarlijke hulp kan bieden.

Als Haniel je beschermengel is, weet hij dat je het vermogen hebt om de veranderende trillingen te voelen die in het hele universum plaatsvinden.

Met de hulp van Haniel zul je gemakkelijk elke emotie en ritme van het leven kunnen ervaren, en ook enige invloed kunnen uitoefenen op je omgeving.

Als de engelachtige communicatie met Haniël succesvol is, is het alsof je een medicijn hebt ingenomen dat snel werkt en je ziel weer vliegt.

Deze boodschap is wat de engel in je oor fluistert: je zintuigen zijn een zegen, geen vloek, en je zou ze moeten ervaren.

NAAM NUMMER 5 – JOPHIËL
Het wonder van Jophiël kan alleen worden aanschouwd door degenen die voorzichtig zijn en geduldig wachten.

Als je haast hebt, geef je jezelf niet genoeg tijd om alles in zijn ritme te ervaren, en als gevolg daarvan zul je zijn hulp niet gemakkelijk kunnen voelen.

Tijdens de meditatie heb je de mogelijkheid om de engel Jophiël aan te roepen, omdat het voor hem van cruciaal belang is om te weten dat je bereid bent hem te ontvangen.

Als je eenmaal communicatie met de engelen tot stand hebt gebracht, heb je geen onvervulbare wensen, ook al zullen ze je dat vertellen. Zij blijven je in de goede richting begeleiden en assisteren bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Zijn advies is om niet door het leven te haasten en van elke seconde te genieten.

NAAM NUMMER 6 – METATRON
Met de hulp van Metatron verwerft je het vermogen om de belangrijke aspecten van het leven te herkennen. Volgens een legende leefde hij ooit als mens op aarde en werd hij na zijn dood een dienaar van God.

Bovenal versterkt hij als beschermengel jouw vermogen om nauwkeurig en methodisch vooruit te komen in het leven. Hierdoor zul je gemakkelijker dingen in de wereld en in de wereld om je heen kunnen zien, en jezelf beter kunnen organiseren.

Je bent tenslotte, net als iedereen, naar deze wereld gestuurd om iets specifieks te bereiken.
Een boodschap van deze beschermengel is om je aandacht gericht te houden op de dingen die echt belangrijk zijn.

NAAM NUMMER 7 – MICHAËL
Hij is het zwaard dat stand houdt tegen de macht van de duisternis en hij heeft Sodom en Gomorra met tranen vernietigd. Geen engel kan gelukkig zijn als hij niet in staat is de lammeren van God te redden.

Hij is echter niet altijd beangstigend; in feite is hij vaak een verlichtende kracht, vooral voor degenen wier naam consistent is met zijn spiritualiteit.

Van één ding kun je zeker zijn: met zijn hulp zal niets verschrikkelijks of sinisters je in de weg kunnen staan.

Je zult met je beschermengel kunnen communiceren als je al je zorgen loslaat en ze vervangt door een solide geloof dat gericht is op jouw missie en God.

NAAM NUMMER 8 – RAFAËL
Je beschermengel is een hemelse genezer die je niet alleen helpt met fysieke dingen, maar je ook zegent en in het algemeen op je belangen let.

Hiermee draag je ook bij aan de verbetering van de mensen om je heen om de gezondheid te beschermen of te verbeteren. Degenen met een spiritueel getal van 8 zijn begaafd met het vermogen om anderen te genezen.

Om hun verantwoordelijkheden op aarde met succes uit te kunnen voeren, moeten ze daarom een ​​gevoel van evenwicht en harmonie in zichzelf behouden.

Rafael wil dat je aandacht besteedt aan de signalen die je lichaam je geeft; volg indien mogelijk een vegetarisch dieet; en zorg voor zoveel mogelijk fysieke activiteit.

NAAM NUMMER 9 – URIËL
De naam Uriël betekent De inspiratie van God. Als hij je beschermengel is en je denkt aan iets dat met je leven te maken heeft, hoef je alleen maar aan hem te denken, en hij zal op de een of andere manier contact met je opnemen met een antwoord
.
Uriël is de engel van verlichting, en hij is de aartsengel met wie je het gemakkelijkst communiceert. Als je een kaars aansteekt en vervolgens je ogen sluit, communiceert hij direct met je via beelden.

Als je hem om hulp vraagt ​​als je het gevoel hebt dat je geen uitweg meer hebt uit een situatie en als je het gevoel hebt dat je gevangen zit, zal hij je naar God en je spirituele centrum leiden.

De boodschap van Uriël aan jou is dat je niet bang hoeft te zijn, want ik zal nooit nalaten je naar het licht te leiden, hoe donker de dingen ook lijken.