Yintang helende energie

 

 

Yintang helende energie

Founder: Argandini Titisari

€10,00

 

Acupunctuur is een compleet medisch systeem dat zich de afgelopen 5000 jaar heeft ontwikkeld tot een compleet holistisch medisch systeem. Acupunctuur heeft dit gezondheidszorgsysteem gebruikt om mensen op een veilige, pijnloze en effectieve manier te behandelen. Het is gebaseerd op een energetisch model dat het natuurlijke genezende vermogen van jouw lichaam stimuleert. Het versterkt en verbetert ook de algehele functie, verbetert de immuniteit en stelt je in staat jouw fysieke en emotionele gezondheid te herwinnen en ervan te genieten.

Yintang is een onderdeel van de acupunctuurbehandeling, het punt bevindt zich tussen de wenkbrauwen, ook wel ‘het derde oog’ genoemd. Chinese vertaling voor het acupunctuurpunt, Yintang is ‘hal van indruk’. ‘Hal’ wordt gedefinieerd als een gang of doorgang, of de grote entreekamer van een huis. Een ‘indruk’ wordt gedefinieerd als een sterk effect dat wordt voortgebracht door intellect, emotie of geweten. Yintang is dus de ingang of doorgang naar de geest.

Het 6e chakra of 3e oogchakra is een gebied van het lichaam dat verband houdt met wijsheid, waardoor onze ervaring in perspectief wordt geplaatst en het vermogen om “het grote geheel” te zien. Verder heeft het punt betrekking op inzicht en geestontwikkeling. Dit chakra komt overeen met het zien van een helder beeld (symbolisch of letterlijk), wijsheid, intuïtie, mentale faciliteiten en intellect.

Voordeel van Yintang Energy Healing:

Kalmeert de geest,
verdrijft wind en hitte,
reguleert Qi en bloed.

Als therapie voor
slapeloosheid,
angst,
depressie,
verwarring en stress

Als therapie voor oog- en sinusproblemen zoals congestie en sinusitis
Behandelt frontale hoofdpijn
Therapie voor fysieke disfuncties zoals
hersentumoren,
beroertes,
blindheid en doofheid.
Helpt hypertensie te genezen.