God Kundalini Reiki

 

 

God Kundalini Reiki

Gratis Zelfinwijding bij een betaalde inwijding

Kundalini betekent dat bepaalde genezingskanalen en chakra’s zijn geopend, en je daardoor toegang hebt gekregen tot de energie van de aarde. Het Wortelchakra, het energiecentrum nabij het stuitbeen, fungeert als ingang voor de Kundalini-energie. De Kundalini-energie wordt ook wel ‘het Kundalini-vuur’ genoemd. Hierna stroomt de energie helemaal omhoog door het lichaam, via het “hoofdenergiekanaal”, en uit
het Kruinchakra.

Dit energiekanaal gaat van het Wortelchakra naar het Kruinchakra bovenaan het hoofd. Een open Kundalini betekent dat er in de loop van de tijd een volledige reiniging van de chakra’s, de lichaamsdelen en de energiekanalen wordt verkregen.

Dit opent niet alleen je Kundalini meer, maar het stemt je ook af op de BRON-ENERGIEËN.

Deze specifieke versie van BRONENERGIE geneest geest, lichaam en ziel. Het verbindt ook de geest, het lichaam en de ziel, zodat ze samen kunnen samenwerken. Maar het heeft ook een bijzondere eigenschap. Het zal alle problemen genezen die de energieën nodig achten om in je leven te genezen. De energieën zullen feitelijk een probleem in je persoonlijkheid genezen, of een probleem dat je hebt, of een misplaatste overtuiging.

In principe zal een deel van je leven ten goede veranderen nadat je deze empowerment hebt ontvangen. Het is heel belangrijk om te begrijpen dat dit prachtige effect zal optreden bij iedereen die GOD KUNDALINI REIKI gebruikt en geneest met GOD KUNDALINI REIKI. Ervaring met feedback van de mensen die u geneest, zal u hier een dieper inzicht in geven. Er moet ook de nadruk worden gelegd op het feit dat dit de geest, het lichaam en de ziel geneest. En dat het lichaam, geest en ziel met elkaar verbindt. Dit is geen clichéterm. Dit zijn de effecten van deze Reiki.

Weet dat een specifiek gebied van je leven genezen zal worden. Weet dat degene die je geneest met GOD KUNDALINI REIKI dezelfde resultaten zal behalen. Weet dat GOD zelf de bronenergieën leidt die jij nu beheerst, en het is aan zijn allerhoogste bewustzijn wat er geheeld wordt.

Oprichter: Infinite Light