Sei He Ki: Aura-reiniging en verwijdering van blokkades

 

 

Sei He Ki: Aura-reiniging en verwijdering van blokkades

 

Het mentale en emotionele symbool Sei He Ki heeft nog steeds veel mystificerende aspecten. Met dit symbool kunnen blokkades van elke dimensie worden verwijderd. Persoonlijk heb ik het gevoel dat SHK niet alleen blokkades en obstakels wegneemt en op emotioneel niveau geneest, maar ook helpt bij de manifestatie. Vaak hebben we het gevoel dat wat we ook wensen te manifesteren, zelfs door middel van Reiki, soms niet lukt. Soms zijn onze verlangens niet synchroon met ons hoogste goed. Persoonlijk ben ik van mening dat als we iets willen manifesteren, de voorwaarde voor manifestatie het verwijderen van blokkades is. Onderstaande techniek kan gevolgd worden om de aura te reinigen en blokkades op te heffen.

 

Sei He Ki en Aura-reiniging:
1. Roep Reiki aan (houding van dankbaarheid)
2. Roep Sei He Ki aan
3. Stel je ontelbare SHK voor over je hele lichaam, alsof je omhuld bent door SHK en het neemt alle blokkades en vervuilde, onreine aura weg. Als u begeleid wordt, kunt u ook bidden.
4. Stel je nu een grote witgouden gekleurde SHK voor die je met positiviteit vervult, waardoor je aura sterk en aantrekkelijk wordt.
5. Blijf in deze mentaliteit zolang u geniet, of totdat u voelt dat uw aura volledig is gereinigd (de minimale vereiste tijd is 5-7 minuten).
6. Bedank SHK en Reiki
7. Roep Reiki af.

 

Verwijder blokkades met SHK:
1. Noem Reiki (Houding van Dankbaarheid)
2. Roep Sei He Ki aan
3. Geef aan wat je intentie is: “Ik wil ________________________ verwijderen.” (wat je wilt verwijderen). Herhaal driemaal.
4. Bid met onverdeelde aandacht. Geef Reiki. Voel dat alle blokkades zijn verwijderd.
5. Zeg nu: “In plaats daarvan ben ik gevuld met __________________________.” (jouw eindresultaat)
6. Bedank SHK en Reiki.
7. Roep Reiki af.