Oude Chinese Geneeskunde Reiki

 

 

 

Oude Chinese Geneeskunde Reiki

 

€ 20,00

 


De Oude Chinese Geneeskunde Reiki is een systeem dat je lichaam, geest en spirit versterkt, dit is gemaakt door het combineren van de oude geneeskunde acupunctuur, acupressuur en reiki. Je kunt ze bijna beschouwen als neef en nicht van elkaar. De acupunctuur en acupressuur hebben een eeuwenoud verleden. Reiki sluit bijna naadloos hierop aan met haar spirituele eigenschappen. De chakra’s en meridianen ondersteunen elkaar om onze levensenergie te laten stromen door ons lichaam. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van beide technieken in combinatie met elkaar door verschillende centra.

De toepassing van deze Oude Chinese Geneeskunde Reiki is daarmee grensoverschrijdend. En biedt een unieke mogelijkheid om de combinatie te gebruiken als één helende energie. De Oude Chinese Geneeskunde Reiki maakt geen gebruik van “gewone” acupunctuurnaalden maar de naalden worden gecreëerd met behulp van de gouden lichtenergie. De gouden lichtenergie kan feilloos worden gebruikt en wordt automatisch opgelost aan het eind van iedere sessie. Door gebruikt te maken van het gouden licht wordt ook de helende kracht versterkt en is er ook de verbinding naar universum.

Na het ontvangen van de inwijding ben je in staat om Oude Chinese Geneeskunde Reiki te gebruiken voor jezelf en voor anderen. De inwijding bestaat uit een drietal niveaus, die je ontvangt in drie stappen gedurende één inwijding. De eerste stap is de techniek, de tweede stap is de oude grootmeesters en tot slot de reiki energie om een healing te kunnen geven en deze inwijding door te geven.

Oude Chinese Acupunctuur

Acupunctuur en acupressuur (drukpunten) zijn eeuwenlang gebruikt in onder andere het oude China. Het toepassen van de energetische gouden licht acupunctuur en de acupressuur techniek zijn gebaseerd op deze oude Chinese wijsheid. Veel van de kennis is vastgelegd in schilderingen en tekeningen en de kennis van deze bijzonder krachtige techniek ging van meester op leerling.

Acupressuur en etherische lichamen worden uitgebreid uitgelegd en hoe ermee te werken. Zo ook de aura en chakra’s.

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat

En je mag deze energie doorgeven aan anderen