Horoscoop Kaarten Week 33

Horoscoop Kaarten:
Week 33: 10 augustus t/m 16 augustus 2020.

 

 

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter
♥️4, ♦️Boer

De Vuurtekens zullen deze week een thuis gevoel gaan ervaren. Je huis is de basis. Thuis is de plek waar je tot rust komt, waar je tot jezelf komt en waar je het meest op je gemak voelt. Tevens kan het ook aangeven om je thuis te voelen in jezelf. ‘wees zo solide als een huis’. Creëer een veilige haven voor jezelf. Tevens kan er ook een herstel zijn na een ziekte.

Ondanks je veilig gevoel kan er toch iets mis gaan of lopen. Misschien een breuk, in een relatie of lichamelijke breuk. Gekwetst worden door anderen waardoor je je extra kwetsbaar kan voelen. De kaarten geven dan ook een waarschuwing aan om voorzichtig te zijn. Er kan ook een breuk zijn op een ingeslagen pad, is dit het pad wel wat je wilt volgen? Er zijn ook nog andere wegen, maak dan een nieuwe keuze.

 

Watertekens: Vissen, Kreeft, Schorpioen
♥️ 6 , ♦️ Aas

 

De lucht klaart op voor de Watertekens, een wens kan in vervulling komen, of een meevallertje komt je pad op. Breng je idealen tot uitvoering met een krachtige wil dat je gelukkig kan maken. Je zou het liefst ”de sterren van de hemel plukken” Bij het bereiken van je doel, moet opletten dat je wel goed blijft kijken. Wat wil je werkelijk? Blijf met beide benen op de grond staan en jaag geen luchtkastelen na. zo zul je goede zaken doen met succes. Let wel op je bloeddruk indien je ”sterretjes” mocht gaan zien.

Het kan de komende week de Watertekens mee zitten. Zeker wanneer je je intuïtie gebruikt waardoor je zelfvertrouwen toe kan nemen en de zon ziet schijnen. Een gevoel van ”de wind mee hebben”, tenminste als je er zelf ook vanuit gaat. Kijk wel uit dat anderen geen misbruik van je zonnig humeur willen maken. Overdaad schaadt in gezondheid, doe daarom iets aan lichaamsbeweging.

 

Aardetekens:Stier, Maagd, Steenbok
♥️ 9, ♥️7

Deze week kunnen de Aardetekens een boodschap verwachten, iemand kan je een boodschap komen brengen. Aan de andere kant, kan het zijn dat je zelf boodschappen doorkrijgt, misschien wel van Gene Zijde of een inzicht. Bezoek of visite, een ontmoeting of een uitje kan ook optimisme, blijdschap geven zodat je lekker in je vel zit. Er kunnen, al hoeft dat niet…problemen zijn met de rug of bewegen. Last van armen of benen hoewel er een goede gezondheid aanwezig is.

Inspiratie, je bent geïnspireerd en weet heel goed wat je wilt. Heb ook lef om vooruit te komen voor je verlangens. Als je vanuit je eigen kracht uitgaat, zul je ver komen. Positieve gevoelens kunnen een emotioneel evenwicht vormen. Toch zijn er emoties die verwerkt moeten worden, zeker wanneer je last van wisselende stemmingen hebt.

 

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal
♦️ 6, ♣️ 9

 

De Luchttekens kunnen een gelukje verwachten deze week. Net zoals een ”klavertje vier” niet perse een groot materieel of financieel geluk kan brengen. Een diep gevoel van geluk, echt innerlijk geluk in jezelf s zoveel meer waard dan grote geldsommen. Het kan ook een gevoel zijn voor vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Mocht je in een situatie zitten waarin je veel tegenslag ondervindt, er komt binnenkort een einde zodat je weer kunt hopen op voorspoed. Leef een evenwichtig leven voor een goede gezondheid. Breek met slechte gewoonten.

Er is ook behoefte aan veilig en zekerheid voelen, dit kan komen omdat je vast zit, een blokkade ervaart. Misschien wel een heimwee naar liefdesgeluk, goede relatie of geborgenheid. Leef een regelmatig leven. Neem op tijd rust en aard jezelf goed zodat je geen chronische ziekte krijgt. Blijf niet in kringetjes ronddraaien waarin je vast kan lopen.

 

Bron: Marianne ©