Horoscoop Kaarten Week 35

 

 

Horoscoopkaarten Week 35

 

 

VUURTEKENS

AM – LEEUW – BOOGSCHUTTER
♠️10 ♣️ Aas

Schoppen 10 zegt dat Vuurtekens een verandering kunnen waarnemen, dat kan een reisje, wat ook een innerlijk reis kan zijn, of een transformatie. In ieder geval is het een reis en verandering waarmee je al het oude achter je kunt laten voor je persoonlijke ontwikkeling. Echter kun je het ook zien als een aansporing om je veilige omgeving achter je te laten en actief zelf stappen te zetten om je doelen te bereiken.Weet dat je kan alleen oogsten door je eigen inzet. Ga er ook even op uit om bij te komen om je energie en doorstroming te bevorderen.

Klaveren Aas vertelt dat er deze week ook een verbintenis kan ontstaan, een nieuwe relatie al hoeft dat geen liefdes relatie te zijn. Bijvoorbeeld met mensen om je heen waarmee je deze week erg verbonden kan voelen. Zie de waarde van de mensen om je heen, laat merken dat je blij met ze bent . Een afstandsrelatie die ook belangrijk kan zijn om aandacht te geven. Verbondenheid met jezelf, innerlijke harmonie, eenheid voelen of gewoon gelukkig zijn. Leid een evenwichtig leven en zorg goed voor jezelf.

WATERTEKENS
VIS – KREEFT – SCHORPIOEN
♥️8, ♦️Boer

Met Harten 8 kunnen Watertekens geïnspireerd zijn en heel goed weten wat ze willen. Alleen is er lef nodig om eerlijk uit te komen voor je wensen en verlangens. Als je uitgaat van eigen kracht kom je verder dan je denkt! Neem ook tijd om met het mystieke te verbinden, naar je intuïtie luisteren, inspiratie te vinden of gewoon heerlijk te mediteren. Spiegel het verborgene en kijk eens diep in je innerlijk. Emotioneel evenwicht is belangrijk, je balans te vinden. Emoties verwerken belangrijk voor een goede nachtrust.

Toch is het oppassen deze week voor gevaar zegt Ruiten Boer, of dat er iets mis dreigt te lopen, misschien een breuk, een ruzie of strijd. Wees alert en luister naar je intuïtie. Kom in actie als je beland in lastige situaties die je boos maken , of als je kwaad met kwaad wilt vergelden. Kom tot bezinning en neem een besluit, sluit het af omdat je anders met karma te maken krijgt. Vermijd infecties, reageer spanning af op een goede manier. . Deze kaart draagt echter ook een waarschuwing in zich: is de ingeslagen weg het pad dat je werkelijk wilt volgen? Is er misschien een betere manier?

AARDETEKENS
STEENBOK – STIER – MAAGD
♦️10 ♣️6

Ruiten 10 voor de Aarde tekens kan aangeven dat je geheimen hebt. Geheimen voor anderen, maar mogelijk geheimen voor jezelf. Is er iets dat je liever niet onder ogen ziet? Iets waar je het liefst voor weg zou lopen? Vlucht niet weg voor jezelf of voor de dingen die je voelt. Vroeger of later zul je de kwestie die je probeert weg te dringen toch onder ogen moeten zien. Deze kaart kan ook aangeven dat iemand een geheim voor je heeft en je deze mag ontdekken. Naast geheimen kan deze kaart er ook op duiden dat er sprake is van geheime liefde. Of er sprake is van overspel of een geheime aanbidder weet je zelf misschien het beste… liefde. Win meer informatie in over een gezondheidsklacht. Pieker niet teveel want daar krijg je hoofdpijn of migraine van.

Klaveren 6 zegt dat men ook tegenslag kan verwachten of al in een periode van tegenslagen zit. Jezelf er tegen verzetten is zinloos, het beste wat je kunt doen wachten tot deze periode weer voorbij gaat. Troost jezelf met de gedachte dat je van iedere tegenslag sterker wordt.. Het zal zelfs een beloning zijn nadat alle ontberingen zijn doorstaan. h/et spreekwoord luidt niet voor niets ‘’Na regen komt zonneschijn’’Misschien heb je moeite met bewegen door een chronische ziekte? Leid een regelmatig en sober leven.

LUCHTTEKENS
WATERMAN – TWEELING – WEEGSCHAAL
♦️Heer ♠️ Boer

Ruiten Heer vertelt je om je sterk en krachtig te voelen deze week, je grenzen aan te geven. Sta je ‘’mannetje’’en kom voor jezelf op.Tevens kan er een mannelijk persoon in je leven komen of zijn die beschermend is en je steunt. Een vader, broer, vriend of echtgenoot die je genegen is.. Het kan zijn dat deze kaart je oproept om je ‘wat mannelijker’ te gedragen. Het kan ook zijn dat je de komende tijd meer te maken krijgt met ‘mannelijke’ dingen in je omgeving. Er komen ook positieve veranderingen aan. Ontwikkel je lichamelijke kracht door te wandelen, sporten, bewegen.

Schoppen Boer zegt je dat je deze week een cadeau of geschenk krijgt of kan verwachten. Dat kan een tastbaar cadeau zijn, maar waarschijnlijker is het dat je iets te wachten staat op immaterieel vlak. Bloemen, beloning, meevallertje of iemand verwent je. Het kan ook een gebaar van hulp zijn dat in liefde gegeven wordt. Deze kaart duidt ook op geluk dat je te wachten staat. Dat kan met liefde te maken hebben, of met zakelijk geluk. Neem op tijd rust en ontspanning, of ga er even tussenuit onder de mensen.

Wens iedereen een gezegende en liefde volle week toe
© Marianne