Kosmische Kundalini Reiki

Kosmische Kundalini Reiki

 Kundalini Reiki Afstemmingen , Founder, Tawan Chester

Kosmische Kundalini ReikiDit systeem verhoogt de kracht en past de stroom van de Kundalini-energie aan om je te helpen vooruitgang te boeken. Cosmic Kundalini Reiki is opgericht door Tawan Chester, een genezer van de vijfde generatie die de oude manieren combineert met nieuwe technieken om te profiteren van de steeds veranderende vibraties van het universum. Haar methoden zijn erop gericht je in Eenheid met de Goddelijke Bron te brengen, je te helpen je gedachten over te nemen en je wereld opnieuw vorm te geven door je te helpen je verlangens in het fysieke rijk te manifesteren.

In haar handleiding om deze afstemmingen te begeleiden, legt Tawan uit over Kosmische Kundalini Reiki als: “Er zijn drie niveaus in Kosmische Kundalini. Deze energie stroomt al in je en dit systeem werkt als een geheel op je etherische en fysieke lichamen. Het helpt om de nodige aanpassingen te maken in de Kundalini-energiestroom. Dit systeem verhoogt de kracht en past de stroom van de Kundalini-energie aan om je te helpen vooruitgang te boeken.

Dit systeem bestaat uit een zuiverder, meer verfijnde energie die op alle lichamen in alle dimensies zal werken omdat het kosmisch van aard is. Je kunt opzettelijk zo vaak met Cosmic Kundalini werken als je wilt voor je persoonlijke groei, die als je klaar bent werkt als een aanjager van de energie. Als je eenmaal kosmische kundalini-energie hebt geïntegreerd, zal deze blijven werken en door je systeem stromen. ”

DE DOELEN VAN DE KOSMISCHE KUNDALINI REIKI-AFSTEMMINGEN:

  • Kundalini stijgt en versterkt.
  • Persoonlijke ontwikkeling en manifestatie.
  • Psychische ontwikkeling.
  • Trillingen verhogen.

Level 1
hecht zich aan en stroomt met de kundalini-energie die momenteel door je heen stroomt.
Level 2
Heropent en versterkt je ware Kundalini-paden.
Level 3 (Master inwijding)
Laat Kosmische Kundalini-energie door je ware Kundalini-paden stromen.

Hoewel niet vereist, is enige kennis van genezing en energiewerk nuttig voordat je deze afstemming volgt.

 

Je ontvangt..
Kosmische Kundalini Reiki afstandsafstemmingen (drie niveaus, drie afstemmingen) –
Kosmische Kundalini originele handleiding door Tawan Chester (één handleiding omvat alle niveaus, 13 pagina’s) in Nederlands vertaald door mij-
Certificaat en lineage desgevraagd
E-mail ondersteuning en advies
Alle informatie voor de cursus en bonus handleidingen worden per e-mail verzonden.

Voor deze 3 prachtige afstemmingen vraag ik 20 Euro