Numerologie Maandreading

 

 

Numerologie Maandreading

 

 

November

Zoals ik al zei in de maandreading van Oktober, we gaan een nestje bouwen voor de winter, zowel in huis al in je innerlijk Zijn. In November gaan we een stukje dieper in ons innerlijk Zelf, daar waar de sleutel ligt voor openingen, de sleutel tot het hart en kennis vergaren wat ons bezig houdt. Je kunt hiermee vele deuren openen zoals openingen naar je problemen om jezelf te bevrijden wat je bezig houdt. De grote vraag alleen is of jij de moed hebt om daadwerkelijk oude deuren dicht te doen en de sleutel in het slot van de nieuwe deur om te draaien?  werkelijk af te sluiten? Het vertegenwoordigt ook een impasse die je moet doorbreken om te vertrekken en door te gaan.

Ook zal de warmte zich verdiepen met kaarsen, we gaan met liefde branden voor onze overleden dierbaren met AllerHeiligen en AllerZielen waarmee we ook ons hart ook verwarmen.

 

Boodschappen van deze maand zijn:

Je houdt niet van veranderingen in je dagelijks leven. De komende tijd zal je echter een transformatie brengen die je nodig hebt om het hoofd te bieden.

Kijk goed naar de mensen om je heen, want een goede vriend of weldoener is op zoek om je een aanbod te doen waarmee je je ambities kunt waarmaken. Een beloofde positie kan beschikbaar worden.

Je moet je greep niet loslaten, omdat je uiteindelijk de vruchten van je arbeid zult oogsten. Hoewel het begin misschien omslachtig is geweest, zul je met succes de middelen vinden om jezelf naar een redelijke plaats in de samenleving te brengen.

 

November is ook de maand van het sterrenbeeld Schorpioen

De eigenschappen van dit sterrenbeeld zullen deze maand ook sterk naar voren komen zoals   diepzinnig en intens zijn om je krachtig te voelen als je kalm en zelfbeheerst overkomt, kolkt er onder de rustige oppervlakte een ziedende emotionele energie. Je kunt wrokkig of jaloers zijn, maar ook Wilskrachtig en vastberaden,Intuïtief en emotioneel.

November is de 11ᵉ maand van het jaar

Meestergetal 11 staat onder andere voor spiritualiteit, inzicht en bewustzijnsverhoging voor je zielsmissie of hoger levensdoel.

 

De kaart die door mij getrokken is, is 33

33 staat voor universeel bewust-zijn, het Goddelijke, het All-een zijn. Ook voor versnelling, de verhoging van trilling

Edelstenen: Citrien en Topaas

Kleur November: Geel

Tarotkaart: Gematigheid: Het is een kaart van innerlijk evenwicht en balans.

 

Wens iedereen een prachtige, warme, liefdevolle en gezegende maand toe

In liefde en licht Marianne

 

Bron: Marianne, eigen numerologie en kaarten

 

Niets van deze tekst mag gekopieerd worden zonder mijn toestemming