Star Seeds inwijding

 

 

 

*Star Seed inwijding en healing*

 

€40,00

€20,00

 

Deze activatie brengt energie en kennis van je thuis-planeten bij je naar binnen en zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf.

Deze Star Seed activatie is een inwijding en heling tegelijkertijd en doet je ontwaken als Star Seed. Je neemt na de inwijding een diepere connectie met je thuis-planeten en Sterrengidsen waar. Als je na deze inwijding regelmatig op de energie mediteert, en deze activeert, zullen nieuwe vermogens geactiveerd worden en blijf je goed verbonden met de energie van thuis. Bovendien versterkt dat ook het contact met je Gidsen.

De inwijding activeert je Well of Dreams chakra { nek chakra } en pijnappelklier waardoor je in staat wordt gesteld om Licht en Kennis te ontvangen. Het activeert je kruin en vele hogere chakra’s in perfecte connectie met de kern van het Universum. Hogere dimensionale energieën tot 24 dimensies zullen zacht door je hele energiesysteem stromen.

Over de Starseed Inwijding

Deze energie inwijding doet je ontwaken als een Starseed: iemand met vele levens in andere Sterren Stelsels. Het opent je tot diepgaande steun en hulp van je Thuis Planeet. Samen hiermee komt er een dieper, duidelijkere integratie van je eigen Ware Zelf: wie je bent, waarom je hier bent, en je unieke gaven.

Als je mediteert met en deze inwijding re-activeert, zul je een diepgaande energetische connectie met je Sterren Thuis ervaren. Je zult in contact komen met je Sterren Gidsen in het tempo dat bij jou past.

Nieuwe vermogens zullen geactiveerd worden. Je kunt ook directe boodschappen doorkrijgen, en communiceren met je Gidsen uit dat Stelsel. De Starseed inwijding is een blijvende connectie, zo lang als je de inwijding blijft activeren, en regelmatig met de energieën samen werkt.

Terwijl de Starseed Inwijding een directe persoonlijke connectie met je Thuis Planeet maakt, helpt het je tevens om je heel erg goed te aarden in dit leven op Aarde. Het helpt je om je thuis te voelen hier en nu, in plaats van naar je Thuis te verlangen.

Dit kan ervoor zorgen dat je een enorme vrede in je hart ervaart: een gevoel van “gevonden” worden en tevreden zijn met jezelf: een nieuw niveau van betrokkenheid in dit leven op Aarde. De Starseed verbindt je aldus sterk met zowel Boven als beneden. Aarde en Lucht, zodat je een ontvanger en kanaal kunt zijn voor de Sterren Energieën, die je behoort te dragen.

Wat brengt het je?
– Je wordt wakker geschud als Star Seed
– Het helpt je meer duidelijk te krijgen waarom je hier op Aarde bent
– Het brengt je meer rust en geluk
– Je opent een directe connectie met je thuis-planeten en andere sterrenstelsels
– Je wordt ondergedompeld in het Eenheids – en Liefdesveld
– Je ontvangt energieën vanuit de Sferen
– Je grond diep in Moeder Aarde
– Dompelt je onder met Eenheid- en Harts Bewustzijn: je Ware Zelf;
– Activeert je kruin-, zielester chakra en sterrenpoort chakra en ook andere hogere chakra’s tot de kern van het Universum
– Stelt je in staat om een ‘satelliet ontvanger’ te worden om de energieën van de Sterren te ontvangen;
– Brengt stabiliteit en balans in je leven

Wat ontvang je:
Een manual
Een inwijding en healing
Een certificaat

 

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen